Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Trešdien vairāk nokrišņu būs valsts vidienē

Trešdienas, 31.augusta, rītā daudzviet Latvijā ir skaidras debesis, bet no jūras nākoši mākoņi vietām Kurzemē un Zemgales rietumos sagādā īslaicīgu lietu, liecina meteoroloģiskā informācija. Trešdien Latvijā saule mīsies ar mākoņiem un vietām īslaicīgi līs, vairāk nokrišņu būs pilsētās un novados, kas atrodas dienvidos no Rīgas līča, prognozē sinoptiķi.

Pūš lēns līdz mērens ziemeļu, ziemeļrietumu vējš.

Gaisa temperatūra no +7 grādiem vietām Vidzemē līdz +15 grādiem vietām Kurzemes piekrastē, kā arī Jūrmalā un Rīgas ziemeļos.

Rīgā pirms saullēkta ir maz mākoņu, lēns vējš un bezvējš, bet pie jūras pūš mērens ziemeļvējš ar brāzmām līdz desmit metriem sekundē, gaisa temperatūra no +8 grādiem starptautiskajā lidostā līdz +15 grādiem Daugavgrīvā.

Ziemeļu, ziemeļrietumu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu līdz 9-14 metriem sekundē. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +14..+19 grādiem.

Rīgā trešdien brīžiem līs, iespējams stiprs lietus. Lēnu vēju nomainīs mēreni stiprs ziemeļu, ziemeļrietumu vējš. Gaisa temperatūra svārstīsies ap +15 grādiem.

Laikapstākļus nosaka anticiklona austrumu mala. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 1015 hektopaskāliem Krievijas pierobežā līdz 1021 hektopaskālam Kurzemes rietumos.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +15,4 grādiem Rūjienā līdz +22,1 grādam Daugavpilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 30.augustā bija +38 grādi Spānijā un +39 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu -2..-3 grādi dažviet Norvēģijā, Somijā un Krievijas ziemeļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas