Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ugunsgrēkā Alūksnē izglābts cilvēks

Pirmdien ugunsdzēsēji Alūksnē ugunsgrēkā izglābuši vienu cilvēku, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Ugunsdzēsēji plkst.9.15 Alūksnē saņēma izsaukumu uz ugunsgrēku, kur desmit kvadrātmetru platībā dega vienstāvu dzīvojamās ēkas veranda. No piedūmotās ēkas izglābts viens cilvēks un nodots mediķu aprūpē.

Vītola pastāstīja, ka jau pirms ugunsdzēsēju ierašanās ugunsgrēku ar ugunsdzēšamajiem aparātiem bija sākuši dzēst kaimiņi. Ugunsgrēks likvidēts plkst.11.39. 

Vēl pirmdien Talsos 170 kvadrātmetru platībā dega divstāvu saimniecības ēkā iebūvēta pirts un tai blakus esošs malkas šķūnis. Izsaukums uz ugunsgrēku tika saņemts plkst.20.28, bet plkst.3.39 ugunsgrēks tika likvidēts. 

Šajā ugunsgrēkā cietušo nav, arī kopumā izvadītajā diennaktī ugunsgrēkos cietušo un bojāgājušo nebija, informēja Vītola. 

Kopumā VUGD aizvadītajā diennaktī saņēma 32 izsaukumus, no tiem 13 izsaukumi bija uz ugunsgrēkiem, 15 - uz glābšanas darbiem, bet četri izsaukumi bija maldinājumi. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas