Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Uz Tallinas šosejas traģiskajā avārijā gājusi bojā cietušā zēna māte

Trešdien, 16.jūlijā, uz Tallinas šosejas traģiskajā avārijā gājusi bojā negadījumā cietušā zēna māte un radiniece.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Sintija Virse aģentūru LETA informēja, ka vakar traģiskajā ceļu satiksmes negadījumā Skultes pagastā uz Tallinas šosejas gāja bojā četri cilvēki, kuri atradās apvidus automašīnā Ford Explorer - 1962.gadā dzimusi sieviete, 1958.gadā dzimusi sieviete, 1967.gadā dzimis vīrietis un 1947.gadā dzimis vīrietis. Savukārt ar traumām slimnīcā nogādāts deviņus gadus vecs zēns.

Sākotnējā informācija liecina, ka negadījumā gāja bojā cietušā zēna māte, viņas māsa un divi bojāgājušās sievietes kaimiņi. Kravas automašīnas vadītājs negadījumā nav guvis traumas un no medicīniskās palīdzības atteicies.

Policijā sākts kriminālprocess, nozīmētas vairākas ekspertīzes un policija izmeklēšanas laikā noskaidros gan precīzus negadījuma apstākļus, gan arī personu, kas atradās pie apvidus automašīnas stūres.

Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja priekšnieks Nikolajs Tkačs norāda, ka, neskatoties uz to, ka šajā ceļa posmā nedēļas laikā notikušas nu jau divas traģiskas avārijas, to nevar uzskatīt par bīstamu. Analizējot satiksmes drošības situāciju konkrētajā ceļa posmā, pēdējos trīs gados nav reģistrēts neviens ceļu satiksmes negadījums ar cietušajiem vai bojāgājušajiem.

Lai pilnveidotu satiksmes drošību, policija izskata vairākus iespējamos risinājumus, tostarp arī nepieciešamību mainīt ceļa apzīmējumus un ceļa zīmes attiecīgajā ceļa posmā. Risinājumi tiks meklēti, sadarbojoties ar citām par satiksmes drošības uzlabošanu atbildīgajām iestādēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas