Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vaidere ievēlēta par Eiropas Parlamentārās asociācijas viceprezidenti

Ceturtdien, 24. oktobrī, Eiropas Parlamenta deputāte Inese Vaidere (JV) Eiropas Parlamentārās asociācijas ģenerālajā asamblejā ievēlēta par asociācijas viceprezidenti, informēja Eiropas Tautas partijas (ETP) grupas Latvijas preses un komunikācijas padomnieks Ģirts Salmgriezis.

"Izmantošu šo amatu, lai plašākā mērogā pievērstu uzmanību Latvijas interesēm Eiropas Savienībā, piemēram, attiecībā uz daudzgadu budžetu, Latvijas vēstures skaidrošanu, kā arī citiem nozīmīgiem jautājumiem," uzsver Vaidere. "Mana iepriekšējā pieredze rāda, ka dalība šajā asociācijā patiešām palīdz pirms nopietniem balsojumiem, lai pārliecinātu deputātus no citām frakcijām," sacīja eiroparlamentāriete.

Eiropas Parlamentārā asociācija ir forums, kas veicina sadarbību starp deputātiem no dažādām valstīm un atšķirīgām politiskajām frakcijām. Tāpat regulāri tiek organizētas tikšanās un diskusijas ar ekspertiem, NVO un citu ES institūciju pārstāvjiem, kā arī dalībvalstu kultūras pasākumi.

"Foruma uzdevums ir veidot deputātu izpratni par dažādiem jautājumiem un palīdzēt lēmumu pieņemšanā. Būtisks ir arī dialogs ar dažādām sabiedrības grupām un darbs, ko veicam, lai izglītotu par Eiropas jautājumiem," norāda Vaidere.

 

Top komentāri

Šveice
Š
Laba ziņa! Apsveicam!
Talis
T
Stulba bada dzeguze, politisko partiju padauza, tuksa muca Vaidere ir starp tuksdirsejiem ieguvusi amatu...vai, vai, vai ka tik kads no laimes, lidzigs tuksdirsejs pepiekaka bikseles..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas