Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Vairāki cilvēki guvuši traumas, krītot no augstuma

Aizvadītājā diennaktī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi snieguši palīdzību vairākiem cilvēkiem, kuri guvuši traumas krītot no augstuma, aģentūrai LETA pavēstīja NMPD pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Kurzemē 58 gadus vecs vīrietis nokrita no apmēram divu metru augstuma, labojot šķūņa jumtu. Viņš tika nogādāts slimnīcā ar aizdomām par mugurkaula skriemeļu bojājumu.

Turpretim Vidzemē kāda 32 gadus veca sieviete nokrita no kūtsaugšas, uzkāpjot uz sapuvušiem dēļiem, kas neizturēja viņas svaru. Sieviete tika nogādāta slimnīcā ar kājas un galvas traumu.

Citviet Vidzemē kādam 31 gadus vecam vīrietim ar nokļūšanu slimnīcā beidzās ķiršu lasīšana - tās laikā viņš nokrita no kāpnēm, gūstos galvas traumu un, iespējams, arī mugurkaula skriemeļu bojājumu.

Savukārt Zemgalē 55 gadus vecs vīrietis guva cirstu brūci plaukstā ar cīpslu un kaulu bojājumu, kad, skaldot malku, trāpīja ar cirvi pa roku. Vīrietis tika nogādāts pie speciālistiem Rīgā.

Mediķi arī steidza palīdzēt kādai 43 gadus vecai sievietei Kurzemē, kura ogojot sajuta spēcīgas sāpes rokā. Sāpju cēlonis izrādījās čūskas kodums, tāpēc sieviete tika nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā kāds 13 gadus vecs zēns pieskārās bojātai elektroierīcei un saņēma strāvas triecienu. Zēns tika nogādāts slimnīcā ar stāvokli pēc elektriskās strāvas ietekmes.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1054 izsaukumus, no kuriem 211 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.

 

Top komentāri

trusis nejaukais
t
Zēns tika nogādāts slimnīcā ar stāvokli pēc elektriskās strāvas ietekmes. ---- kaa ir iespeejams pabeigt pamatskolu un veel kljuut par zhurnaalistu, ja raksta shaadus murgus!?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas