Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Vakar izglābts mežā Daugavpilī apmaldījies cilvēks

Vakar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) palīdzējis no meža Daugavpilī izkļūt tajā apmaldījušos cilvēku, aģentūru LETA informēja dienestā.

Vakar plkst.19.56 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Daugavpili, kur mežā bija apmaldījies cilvēks. Cilvēks tika atrasts, sazinoties ar viņu ar mobilo telefonu, kā arī, izmantojot autocisternas signālu. Cilvēks pēc tam tika nodots Valsts policijai.

Savukārt plkst.13.11 Valkā tika saņemts izsaukums, kur vieglā mašīna bija avarējusi dīķi. Lai arī negadījumā nebija cietušie, dīķī izveidojās eļļas noplūde desmit kvadrātmetru platībā. Glābēji mašīnu izcēla krastā, bet eļļas pleķi novērsa, izmantojot absorbējošās bonas.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD darbinieki saņēmuši 55 izsaukumus, no kuriem 21 bijis uz meža ugunsgrēku, 22 uz glābšanas darbiem, bet 12 bijuši maldinoši, taču neviens cilvēks ugunsgrēkos nav cietis vai gājis bojā, kā arī no Latvijas ūdenstilpnēm nav izcelts neviens slīkonis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas