Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +28 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Vējonis mudina nekavēties ar valdības virzītajām reformām maksātnespējas procesā

Saeimai ir rūpīgi un mērķtiecīgi jāstrādā ar grozījumiem Maksātnespējas likumā, savukārt valdībai jāsniedz nepieciešamais atbalsts tiesībsargājošo iestāžu kapacitātes stiprināšanai, tā tikšanās laikā ar Ministru prezidentu Māri Kučinski (ZZS) norādīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Kā aģentūru LETA informēja prezidenta Preses dienestā, tikšanās laikā prezidents uzsvēra, ka ir svarīgi, lai valdībā apstiprinātās pārmaiņas maksātnespējas procesa pilnveidošanā tiktu īstenotas. Tāpat Vējonis norādīja, ka Saeimai ir rūpīgi un mērķtiecīgi jāstrādā ar grozījumiem Maksātnespējas likumā, savukārt valdībai jāsniedz nepieciešamais atbalsts tiesībsargājošo iestāžu kapacitātes stiprināšanai.

Valsts prezidents arī informēja valdības vadītāju par savu lēmumu rīkot ekspertu diskusijas jautājumā par piederības latviešu nācijai noteikšanas pamatiem.

Izsludinot Saeimā šā gada 15.septembrī pieņemto likumu "Grozījums Vārda, uzvārda un tautības ieraksta maiņas likumā," Vējonis norādīja, ka sabiedrībai ir nepieciešamas plašākas debates par to, vai piederība latviešu nācijai var tikt noteikta, pamatojoties tikai uz personas izcelšanos, vai arī ir iespējams citāds risinājums, kas piederību latviešu nācijai padara atvērtu tiem, kuri vēlas apliecināt savu likteņa kopību ar latviešiem.

Vējoņa un Kučinska tikšanās laikā tika pārrunāta arī 2017.gada valsts budžeta veidošanas gaita.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas