Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ventspilī radio programmu krievu valodā veidos SWH+

Konkursā, kas paredz programmas veidošanu krievu valodā, par labāko šodienas sēdē Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) atzina AS Radio SWH piedāvājumu - programmu radio SWH+, informē NEPLP Informācijas centra vadītāja Agnese Berga.

NEPLP sēdē izskatīja iesniegtos pieteikumus konkursā par apraides tiesību piešķiršanu komerciālā elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai vietējās radio programmas veidošanai Ventspilī 87,9 MHz frekvencē. Konkursā, kas paredz programmas veidošanu krievu valodā, par labāko NEPLP atzina AS Radio SWH piedāvājumu - programmu radio SWH+.

NEPLP izšķīrās par labu SWH+ piedāvājumam, ņemot vērā, ka SWH+ piedāvājums paredz iespējami plašas un daudzveidīgas auditorijas uzrunāšanu, kā arī šī medija līdzšinējo darbības pieredzi un auditorijas rādītājus. Radio SWH+ iedāvājums paredz izmantot studiju Ventspilī, kur tiks veidoti lokālie ziņu raidījumi. SWH+ piedāvātais radio saturs tiek veidots Latvijā un nodrošina pastāvīgu krievvalodīgās auditorijas uzrunāšanu un iesaisti, informēja Berga.

Konkursu par apraides tiesību piešķiršanu komerciālā elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai vietējās radio programmas veidošanai Ventspilī 87,9 MHz frekvencē NEPLP izsludināja 16.jūnijā, bet pieteikumi bija jāiesniedz līdz 16.jūlijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas