Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Vietām braukšanu apgrūtina migla un apledojums

VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) informē, ka svētdienas rītā braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem ir apmierinoši, izņemot Liepājas virzienā posmā no Anneniekiem līdz Saldum, kur braukšanu apgrūtina apledojums. Uz reģionālajiem autoceļiem apledojums konstatēts Dobeles un Limbažu apkārtnēs.

Vietām Vidzemē un Latgalē līst. Atsevišķos rajonos Vidzemē braukšanu apgrūtina migla. Gaisa temperatūra no -1ºC līdz +5ºC. Saskaņā ar metroloģisko prognozi arī dienā daudzviet līs.Ceļu uzturēšanas darbos šorīt ir iesaistītas 16 VAS Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības, kas sākot no puspieciem rītā, veic slideno ceļa posmu kaisīšanu.Pārgaujas novadā ir atsākti seguma rekonstrukcijas darbi uz Valmieras šosejas (A3). Remontposmā noteikts braukšanas ātruma ierobežojums 50 km/h un satiksme divos posmos tiek regulēta ar luksoforiem. Paredzamais būvobjekta šķērsošanas laiks ir 15 minūtes.LVC aicina autovadītājus braukt uzmanīgi, izvēloties laikapstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas