Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Vīrietim piespriež divus mēnešus cietumā par rēķina nesamaksāšanu restorānā

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa piemērojusi divu mēnešu cietumsodu vīrietim, kurš pēc pavakariņošanas restorānā aizbēdzis un nav samaksājis 121 eiro rēķinu, liecina publiski pieejamais tiesu spriedums.

Vīrietis apsūdzēts par krāpšanu nelielā apmērā. Pagājušā gada 15.decembra vakarā viņš ieradies vienā no Vecrīgas restorāniem, kas specializējies steiku gatavošanā.

Zinot, ka viņa rīcībā nav nauda, notiesātais "mantkārīgā nolūkā pasūtīja ēdienus un dzērienus 121 eiro vērtībā", rakstīts apsūdzībā.

Pēc pasūtījuma saņemšanas un apēšanas vīrietis par pakalpojumu nav samaksājis un devies prom no restorāna.

Policija vīrieti aizturēja šogad un vēlāk viņam kā drošības līdzeklis tika piemērots apcietinājums. Soda termiņā ieskaitīts apcietinājumā pavadītais laiks no 30.augusta līdz 1.oktobrim.

Viņam arī jāmaksā 121 eiro kompensācija restorāna īpašniekam.

Top komentāri

Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Vienu reizi ēd vakariņas par 121 eiriķi (nu, rīma!) un pēc tam ēd brokastis , pusdienas un vakariņas 60 reizes uz sabiedrības rēķina!
Buks
B
LV Temīdas kārtējā perversija. Kaut kādam tur krogam ir zināms lobijs pie mūsu /tiesībsargiem/. Tiesībsargi ķer 121eur nesamaksājušo personu no 15.dec. līdz nākošā gada 30. aug., kad beidzot noķer un ieliek aiz restēm. Tur viņu notur mēnesi! uz sabiedrības rēķina un beidzot notiesā uz diviem. Krogs varonīgajiem ķērājiem uzsauc brīvpusdienas līdz gada beigām par atgūtajiem 121eur.
prokurors Vioriks
p
Ne jau tas, ka nesapiķo. Svarīgi - kurš krišujet restūzi, cik hodkas tev ir, kas ir tavi draugi. Vai esi blatnojs vai špana. Tā teik - apstākļu kopums un nozieguma sastāvs
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas