Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Vīrietim vēlme noskūpstīt čūsku beidzas ar nonākšanu slimnīcā

Kādam vīrietim pagājušajā nedēļā vēlme noskūpstīt simpātijas izraisījušu čūsku beigusies ar nonākšanu slimnīcā, otrdien Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Labrīt, Latvija!" pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Opereatīvās vadības centra vadītāja Vija Grigale.

"Kāds vīrietis ap 40 gadiem ierauga čūskiņu, un viņam šī čūskiņa tik ļoti iepatikās, ka viņš grib viņu noskūpstīt. Savukārt čūskiņai šis process tā kā nepatika, un viņa viņam iedzēla lūpā," notikušo izklāstīja NMPD pārstāve.

Vīrietis nogādāts slimnīcā, jo viņam sākusies reakcija uz čūsku indi.

Visticamāk, vīrieša simpātijas sākotnēji izraisījusī čūska bijusi odze.

Jau vēstīts, ka čūskas savas izjūtas pret cilvēkiem, kas ar tām gribējuši draudzēties pret čūsku gribu, nav kautrējušās izrādīt arī iepriekš. Tā, piemēram, pavasarī Daugavpils novadā kādu vīrieti sakoda čūska pēc tam, kad viņš to visu dienu bija turējis ieslodzītu burkā, aģentūra BNS uzzināja NMPD.

Purva tuvumā dzīvojošais 37 gadus vecais vīrietis kopā ar mājiniekiem bija noķēris čūsku un ieslodzījis to burkā. Kad vīrietis vakarā sev vien zināmu iemeslu dēļ burku atvēris, saniknotā čūska viņam iekodusi. Izsaukta ātrā palīdzība. Toreiz gan tā, visticamāk, nav bijusi odze, jo pēc mediķu apskates vīrietim hospitalizācija nav bijusi nepieciešama.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas