Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Vītols atstāj Latvijas Pasta valdes locekļa amatu

Darbu VAS Latvijas Pasts valdē ir pārtraucis līdzšinējais valdes loceklis Aigars Vītols un Latvijas Pasta valde turpina darbu trīs valdes locekļu sastāvā, aģentūru LETA informēja Satiksmes ministrijā (SM).

Satiksmes ministrija kā Latvijas Pasta akcionāre šādu lēmumu pieņēmusi neilgi pirms Ziemassvētkiem, tas noticis, pusēm vienojoties, norādīja Freidenfelds. Sīkāk izmaiņas Latvijas Pasta valdē SM nekomentē.

Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs ir Arnis Salnājs, valdes locekļu amatus ieņem Arnis Gulbis un Egons Strazdiņš.

Jau rakstīts, ka no 2013.gada 1.janvāra saskaņā ar Pasta likuma nosacījumiem Latvijas Pasts sniedz pakalpojumus pilnībā brīva pasta tirgus apstākļos. Uzņēmums 2013.gadā sasniedza 58 miljonu eiro neto apgrozījumu un 4,5 miljonu eiro peļņu.

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas