Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Asanžs aicina ASV demokrātus veidot jaunu partiju

Tīmekļa vietnes WikiLeaks dibinātājs Džūljens Asanžs, kurš kopš 2012.gada mitinās Ekvadoras vēstniecībā Londonā, svētdien paziņojis, ka ASV Demokrātiskā partija ir nolemta neveiksmei un tās vietā jādibina jauna partija.

Asanžs norāda, ka "demokrātu vadība ir pārvērtusi partijas retorikas enerģiju par histēriju Krievijas sakarā".

Kā uzskata Asanžs, koncepcija "mēs nezaudējām, uzvarēja Krievija" ir vienīgais, kas šobrīd glābj "partijas eliti un visus, kas pastāv zem tās patronāžas" no neizbēgamas un vajadzīgas partijas atjaunināšanas.

"Runa ir par politiķiem, kuri uz Maskavu liek atbildību par iejaukšanos ASV vēlēšanās un ar to skaidro demokrātu kandidātes Hilarijas Klintones neveiksmi 2016.gada novembrī," raksta Asanžs.

Asanžs kopš 2012.gada jūnija uzturas Ekvadoras vēstniecībā Londonā, lai izvairītos no izdošanas Zviedrijai, kur viņš tika turēts aizdomās par izvarošanu. Zviedrijas prokurori maijā izbeidza izvarošanas lietu pret Asanžu, taču viņš joprojām var tikt aizturēts, ja atstās vēstniecību, jo 2012.gadā pārkāpis nosacījumus atbrīvošanai no apcietinājuma.

Top komentāri

Uldis
U
Demokrātu partiju nedrīkst ielaist Latvijā,jo viņi ir NOZIEDZNIEKU kuriem liekas,ka viņi var darīt visu,un viņiem nekas par to nebūs.
Nu ja
N
Man šķiet ja būtu uzvarējusi Hilari kundze viņa kA sieviete saprastu vairāk nekā Trampa ku gs ka tomēr lai cīnītos ar ISIS bez krievijas butu grūti.Nu un kur tas krievu marioneta kungs,kāpēc netiekas ar Putinu?Drīzāk viņam nav nekāda sakarā ar to krueviju,gan jau būtu ko darījis labu,ja vins butu ieliktenis no krieviem
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits