Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Krievijas okupētajā Luhanskā McDonald's aizstāj vietēja kopija DonMak

Krievijas okupētajā Luhanskā Ukrainas austrumos McDonald's restorānu aizstājusi vietēja kopija DonMak, kuras vadība nav kautrējusies "aizņemties" gan vizuālo noformējumu, gan piedāvājumu, vēsta ārvalstu mediji.

Burgernīcas vizuālā identitāte pārāk neatšķiras no ASV ēdināšanas uzņēmuma tēla - arī DonMak nosaukums redzams uz sarkana fona, ietverot arī dzeltenu, kaut stilistiski atšķirīgu, M burtu. Protams, arī DonMak ēdienkartē burgeru un citu produktu piedāvājums atšķiras tikai ar nosaukumu. Piemēram, BigMac burgera komplekta vietā piedāvāts Big Mag komplekts, kurā, tāpat kā McDonald's, sarkanā tūtiņā pasniegti frī kartupeļi un dzēriens no identiskas glāzes.

Par šo "jauno" restorānu un nosauktajām tā īpatnībām uzjautrinās arī vietējā publika. 18 gadus vecs students Nikita stāstījis, ka "tā šeit notiek: veikalus un kafejnīcas pārņem vietējie, vien nedaudz pamainot to nosaukumu". 

"Viņi nespēj izgudrot neko jaunu," paudis Nikita, kurš arī atzinis, ka ēstuves jaunie saimnieki pamatīgi cēluši cenas, pat salīdzinot ar McDonald's prasīto.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits