Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ņujorkas mērs: Tramps ir Putina dvīnis

ASV prezidents Donalds Tramps ir Krievijas prezidenta Vladimira Putina dvīnis, pirmdien paziņojis Ņujorkas mērs Bils de Blāzio.

De Blāzio tviterī raksta, ka "Tramps ir Putina dvīnis, vienīgi viņa prezidentūra būs īsāka".

Šādi de Blāzio atbildējis uz Trampa pirmdien pirms vizītes Lielbritānijā tviterī veltītajiem komentāriem Londonas mēram Sadikam Hanam, kuru ASV prezidents nodēvēja par "de Blāzio dvīni, tikai īsāku" un "ledusaukstu zaudētāju".

"Viņš ir ledusauksts zaudētājs, kuram būtu jākoncentrējas uz noziedzību Londonā, nevis mani," rakstīja Tramps, kuram jau iepriekš tviterī bijušas asas vārdu apmaiņas ar Hanu. Savukārt Hans noraidīja Trampa "bērnišķīgos apvainojumus".

"Sadiks pārstāv Londonas un mūsu valsts progresīvās vērtības, brīdinot, ka Donalds Tramps ir visacīmredzamākais piemērs pieaugošajam galēji labējo draudam visā pasaulē, kas apdraud pamatvērtības, kuras mūsu liberālās demokrātijas definējušas vairāk nekā 70 gadus," teikts Hana biroja paziņojumā.

Nedēļas nogalē Hans viedokļrakstā avīzē Observer norādīja, ka Trampa izteikumi saviem atbalstītājiem līdzinās "20.gadsimta fašistu" lietotai valodai. "Prezidents Donalds Tramps ir tikai viens no redzamākajiem piemēriem šim draudam, kas pasaulē palielinās," rakstīja Londonas mērs, kura vadītajā pilsētā gaidāmi protesti pret Trampa vizīti.

De Blāzio pagājušajā mēnesī paziņoja, ka kandidēs uz Savienoto Valstu prezidenta amatu 2020.gadā un cīnīsies par demokrātu nomināciju.

Top komentāri

Itamars Toledano
Ļoti trāpīgs un vieds salīdzinājums. Tramps un Putlers - idiotijas, melu un naida iemiesojumi. Divi šīs pasaules mēsli, izdzimteņi un draņķi!
StephenSporm
S
Hi! <a href=http://onlinepharmacycanadaus.com/#buy-prescription-drugs-without-doctor>official canadian pharmacy</a> excellent web page.
Žans Klods van Pīpels
Ž
tramps ir pim*is!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits