Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ukrainas pilsonis pēc 50 dienu dzeršanas sarīko traci pasažieru lidmašīnā ASV

ASV FIB arestējis Ukrainas pilsoni Anatoliju Baranoviču par mēģinājumu uzreiz pēc pasažieru lidmašīnas piezemēšanās atvērt tās avārijas izeju, kas novedis pie fizelāžas bojājumiem, vēsta aģentūra Associated Press. Incidents noticis 16. oktobrī, Soltleiksitijas lidostā.

Kā notikušo izskaidroja pats A. Baranovičs, pret kuru tiesā ir iesniegta prasība par lidojuma drošības pārkāpumiem un bojājumu nodarīšanu lidmašīnai, viņam šķitis, ka ir aizdedzies lidmašīnas spārns, un viņš mēģinājis brīdināt pārējos pasažierus. Pēc A. Baranoviča vārdiem, viņš atgriezās ASV no Ukrainas, kur apciemoja radiniekus. Kā raksta The Salt Lake Tribune, A. Baranovičs atzinis, ka pirms lidojuma piecdesmit dienas no vietas lietojis alkoholu un turpinājis dzert arī pa ceļam uz ASV, kur pašlaik dzīvo.

Pēc varas iestāžu pārstāvju vārdiem, ukrainis lidoja ar aviosabiedrības Delta Airlines reisu Bostona - Soltleiksitija. Lidojuma laikā viņš aizmiga, bet pamodās lidmašīnai nosēžoties un sāka kaut ko kliegt krieviski. Pēc tam, kad lidmašīna piezemējās lidostā un brauca pa skrejceļu, A. Baranovičs pielēca kājās un mēģināja izkļūt laukā pa avārijas izeju.

Šī mēģinājuma laikā durvis neatvērās līdz galam, un piepūšamais avārijas traps palika neizvērsts, kas nodarīja bojājumus lidmašīnas fizelāžai. Vairāki pasažieri mēģināja apstādināt A. Baranoviču, kurš pēc tam metās vērt vaļā citu avārijas izeju, un viņiem izdevās nogāzt nemierīgo pasažieri uz grīdas un noturēt tādā stāvoklī, līdz lidmašīna apstājās un ieradās policija un mediķi.

Varas iestādes neuzskata, ka ukrainis būtu radījis kādus teroristiskus draudus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ukrainas armija nedaudz atkāpusies rietumu virzienā

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus pan...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits