Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Igaunijas prezidente ar Raienu runās par drošības jautājumiem

Igaunijas prezidente Kersti Kaljulaida nedēļas nogalē Tallinā tiksies ar ASV Pārstāvju palātas spīkeru Polu Raienu un ASV Kongresa delegāciju, lai pārrunātu Igaunijas un ASV sadarbību un drošības situāciju.

Kaljulaida ar Raiena vadīto delegāciju tiksies sestdienas vakarā, kad viņi pārrunās Igaunijas un ASV sadarbību aizsardzībā un ekonomikā, Savienoto Valstu un Eiropas attiecības, kā arī globālo situāciju drošības jomā, informēja Igaunijas prezidentes kancelejā.

Republikāņu politiķis un viņa vadītā delegācija sestdien tiksies arī ar Igaunijas premjerministru Jiri Ratasu, lai pārrunātu abu valstu sadarbību aizsardzības jomā, kā arī drošības situāciju un pasaules ārpolitikas problēmas.

Iepriekš ziņots, ka ASV Kongresa apakšpalātas delegācija tiksies arī ar Igaunijas parlamenta spīkeru Eiki Nestoru un parlamenta deputātiem.

Delegācijā būs arī Pārstāvju palātas locekļi Maks Tornberijs, Braiens Masts, Dons Beikons, Marta Robija, Džebs Henserlings, Rons Kainds un Gregorijs Mīkss.

Raiens janvārī tika pārvēlēts Pārstāvju palātas spīkera, kurš ir trešā augstākā ASV amatpersona pēc prezidenta un viceprezidenta, amatā. 2012.gadā viņš bija republikāņu viceprezidenta amata kandidāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits