Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Kaljulaida: ES un NATO sadarbība aizsardzības jomā ir svarīgāka nekā jebkad

Eiropas Savienības (ES) un NATO sadarbība aizsardzības jomā ir svarīgāka nekā jebkad agrāk, ceturtdien uzsvērusi Igaunijas prezidente Kersti Kaljulaida, Tallinā tiekoties ar NATO ģenerālsekretāru Jensu Stoltenbergu.

"Līdztekus militārās mobilitātes palielināšanai tam ir liela nozīme arī cīņā pret terorismu un hibrīdapdraudējumiem. Aizsardzības sadarbība ES iekšienē nekādā ziņā nekonkurē ar NATO - abi šie darbības virzieni var viens otru būtiski papildināt," norādījusi pašreizējās ES prezidētājvalsts vadītāja.

Tikšanās laikā spriests arī par NATO pieskaņošanos drošības situācijai, alianses komandstruktūras attīstību, stāvokli Ukrainā, kiberdrošību, kā arī sadarbību starp Tapas militārajā bāzē dienošajiem sabiedroto spēkiem un Igaunijas aizsardzības spēkiem.

Top komentāri

mikus
m
Tas kas notiek NATO sakara Lietuva,Igaunija,un Latvija ir vistirakais ASV biznes,prieks mums durakiem.Naudas slauksana,un vecas kara tehnikas pardosana par astronomiskiem skaitliem,mulku tautam.Krievija nekad neuzbruk pirma,bet savu zemi aizstaves lidz pedejam.Vispirms ASV uztaisa propogandu-krievi nak,pec tam ieved savu karaspeku,un provoce Krieviju.Saprotu Igaunijas prezidenti,vina nevar iet pret saviem saimniekiem kas vinai maksa.Tas pats ir visas Baltijas republikas.Neka personiga,tikai biznes.ASV kara biznes ir visienesigakais.Bet ja jenki izprovoces Krieviju no Baltijas republiku robezam,tad mums un tikai mums bus beigas.Bet pasiem jenkiem nekas.Aizdomajaties,ka mes par savu naqudu tikai sev sliktu daram.
Uldis
U
NĀVI ASV PARAZĪTU REŽĪMAM !!!
Uldis
U
NATO IR NOZIEDZNIEKI,UN NEKAS VAIRĀK ASV ROKAS EIROPĀ. ES AICINU VISUS PATRIEKT TĀS SMIRDOŅAS,UN EIROPAI IR JĀIZVEIDO JAUNA ARMIJA. VISAS ASV ŠAFKAS SABĀST PA CIETUMIEM .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits