Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Gaidāma neveikla G7 līderu tikšanās Kvebekā

ASV prezidenta Donalda Trampa un tuvāko sabiedroto atšķirīgā nostāja tādos jautājumos kā tirdzniecība, klimata pārmaiņas un Irānas kodolvienošanās neveicinās draudzīgu atmosfēru septiņu industriāli attīstītāko demokrātiju (G7) vadītāju sanāksmē, kas piektdien un sestdien norisināsies Lamalbē pilsētiņā Kvebekā.

Top komentāri

Hmm
H
Citāts: "tādos jautājumos kā tirdzniecība, klimata pārmaiņas un Irānas kodolvienošanās". Tirdzniecības jautājumos Tramps domā par Amerikas interesēm. Kas liedz ES līderiem domāt par Eiropas interesēm un aizsargāt savu tirgu no Krievijas un Ķīnas? Klimata jautājumos Tramps domā par Amerikas interesēm. Kāpēc lai Amerika maksātu miljardus Āfrikas valstīm? Un kas ES līderiem liedz atteikties maksāt miljardus Āfrikai? Irānas jautājumā Tramps domā par drošību, lai nepieļautu kodolieroču un raķešu nonākšanu Irānas režīmā rokās. ES līderi domā par Francijas un Vācijas naudu, kas ieguldīta Irānā. Spriediet paši, kurš rūpējas vairāk par savu tautu un arī par pasaules drošību.
soyboy tuss
s
"its all nonsense and both Macron and Trudeau know this, they need America for trade but the USA does not need them the same way, now watch what Merkel does, she knows what will happen to the German car makers if Trump puts up the import duty, it would cost her job, China blustered about retaliation but soon gave in. This is not a pro or anti USA thing but if you want to survive you have to sell them goods, its the biggest and richest world market (as China recently learned), Trump is realigning the USA in the world order, that's what is going on here, Merkel rules the EU and she will not take on the USA, she knows that and so does Trump." http://www.dailymail.co.uk/news/article-5818097/Trudeau-Macron-send-warning-intend-tough-president-G7-summit.html#comments
Irlielāmērāticams
I
ka gan jau sadziedāsies vienotā meldijā pret Krieviju. PS. Putins varētu Trampu izručīt un fiksi nogāzt kādu nelielu podu, lai šiem ir vieglāk iesākt sarunu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits