Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Kijevā nakts pagājusi mierīgi, turpinās pārtikas uzkrājumu veidošana

Kijevā nakts uz sestdienu pagājusi mierīgi, situācija Ukrainas galvaspilsētā tiek kontrolēta un turpinās pārtikas un nepieciešamāko preču uzkrājumu veidošana, paziņojusi Kijevas pilsētas valsts administrācija.

Kā pastāstījis administrācijas vadītāja vietnieks Mikola Povorozņiks, Kijevā kursē sabiedriskais transports, sāk strādāt veikali un aptiekas, cilvēki var iegādāties pirmās nepieciešamības preces. Pilsētā darbojas elektroenerģijas, ūdens un gāzes padeve, sakari visā Kijevā strādā stabili. Galvaspilsētā darbojas humānās palīdzības štābs.

Povorozņiks aicinājis kijeviešus palīdzēt līdzcilvēkiem, kam varētu būt vajadzīga pārtika, medikamenti vai cits atbalsts, un norādījis, ka informāciju par viņiem var saņemt gan pašvaldības, gan humānās palīdzības štāba tīmekļa vietnēs.

Viņš arī mudinājis veterināro aptieku un zooveikalu īpašniekus atsākt darbu, lai cilvēki atkal varētu iegādāties dzīvnieku barību saviem mājas mīluļiem.

Vienlaikus administrācijas vadītāja vietnieks brīdinājis, ka cilvēkiem nevajadzētu doties tālu no mājām, jo pilsētā laiku pa laikam atskan gaisa trauksmes sirēnas. Brīvdienās komandanta stunda Kijevā būs spēkā no plkst.20 līdz 7, viņš atgādinājis.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits