Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Dombrovskim pirmā Covid-19 testa rezultāts negatīvs

Eiropas Komisijas (EK) priekšsēdētājas izpildvietnieka Valda Dombrovska testa rezultāti uz Covid-19 ir negatīvi, aģentūru LETA informēja viņa padomniece Maija Celmiņa.

Celmiņa pavēstīja, ka, lai gan tests uz Covid-19 ir negatīvs, vēlāk būs nepieciešams veikt atkārtotu testu pirms pārtraukt pašizolāciju, ko Dombrovskis ievēro atbilstoši Beļģijas noteikumiem.

Iepriekš bija plānots, ka ES komisāra amata kandidāta Dombrovska uzklausīšana Eiropas Parlamentā (EP) notiks 2.oktobrī. Runājot par to, vai Dombrovskis uzklausīšanā varēs piedalīties, Celmiņa norādīja, ka par to patlaban ir pāragri spriest, jo tas ir atkarīgs no otrā testa rezultātiem, pieļaujot, ka Dombrovskis varēs piedalīties klātienē vai attālināti.

Celmiņa paskaidroja, ka Dombrovskis ir sazinājies ar atbildīgās komitejas vadītāju EP un pārrunājis esošo situāciju. Pēc Dombrovska palīdzes paustā, EK priekšsēdētājas izpildvietnieks turpina darbu attālināti.

LETA jau vēstīja, ka Eiropas Savienības (ES) tirdzniecības komisāra amata kandidāts, pildot darba pienākumus, ticies ar personu, kura vēlāk tikusi testēta pozitīvi uz Covid-19, liecināja paziņojums politiķa Twitter kontā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits