Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Krievija arī 2022. gada pēdējā dienā pakļāvusi Ukrainu raķešu apšaudei

Krievija sestdien atkal pakļāvusi Ukrainu raķešu apšaudei, un no Kijivas saņemtas ziņas par vienu nogalināto. Gaisa trauksme ir izsludināta visos Ukrainas apgabalos.

Kijivas kara administrācija ziņo, ka viena no krievu raķetēm trāpījusi viesnīcā Pečerskas rajonā. Cietusi arī blakus esošā koncertzāle "Ukraina", kur parasti gada nogalē tiek rīkoti bērnu pasākumi. Šodien, par laimi, koncertzālē bērnu nav bijis.

Solomjanskas rajonā no raķetes atlūzām cietusi kāda privātmāja un viesnīca. Ziņas par postījumiem saņemtas arī no galvaspilsētas Golosjivskas un Dniprovskas rajona.

Svatošinskas rajonā raķetes atlūzas nokritušas stadionā "Temp".

Kā paziņojis Kijivas mērs Vitālijs Kličko, raķešu apšaudes rezultātā gājis bojā vismaz viens cilvēks, bet 16 ir ievainoti. Viens no ievainotajiem ir ļoti smagā stāvoklī. Starp cietušajiem ir arī kāds japāņu žurnālists.

Arī Mikolajivā raķešu apšaudes rezultātā ir vismaz seši cietušie un nodarīti postījumi dzīvojamajām mājām. Trīs no ievainotajiem nogādāti slimnīcā, bet trijiem medicīniskā palīdzība sniegta uz vietas.

Raķešu apšaudei pakļauts arī Hmeļnickas apgabals, kur cietuši vismaz septiņi cilvēki.

Zaporižjā sagrautas divas privātās mājas, bet vēl astoņām nodarīti postījumi. Ievainots viens vīrietis un divas sievietes. Slimnīcā nogādāta arī kāda 14 gadus veca meitene, kas šobrīd atrodas intensīvās terapijas nodaļā.

Ziņas par sprādzieniem saņemtas arī no Vinnicas apgabala.

Ukrainas armijas virspavēlnieks Valērijs Zalužnijs paziņojis, ka krievi sestdien uz Ukrainu izšāvusī vismaz 20 raķetes, no kurām 12 notriekuši ukraiņu zenītartilēristi. Sešas no raķetēm notriektas virs Kijivas.

papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits