Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Polijā Ecolines autobuss sadūries ar vieglo auto; divi bojāgājušie

Naktī uz 1.jūliju Polijas teritorijā avarējis autobuss Ecolines, kas bija ceļā no Ukrainas pilsētas Truskavecas uz Rīgu, aģentūru LETA informēja uzņēmumā. Autobusa pasažieri avārijā guvuši sasitumus, bet, kā vēsta Polijas mediji, divi cilvēki no vieglās automašīnas negadījumā gājuši bojā.

Vieglā automašīna Honda līdz šim nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebraukusi pretējā joslā un sadūrusies ar autobusu. Vieglā automašīna esot burtiski uzbraukusi autobusam virsū. Sadursmes rezultātā autobuss noslīdējis no ceļa grāvī.

Kā uzsver uzņēmumā, tikai, pateicoties Ecolines vadītāja profesionalitātei, pasažieri tikuši cauri vien ar viegliem sasitumiem un skrambām. Trīs pasažieriem veikti izmeklējumi slimnīcā, bet tie slimnīcā nav paturēti un atlaisti tālākam ceļam uz Rīgu.

Visi reisa pasažieri pēc nopratināšanas policijā nogādāti Rīgā sestdien ar Ecolines autobusiem, kas papildus tika nosūtīti uz negadījuma vietu. Tiem pasažieriem, kam bija jāturpina tālākais ceļš ar savienojošajiem reisiem no Rīgas, tika nodrošināta viesnīca līdz reisa atiešanai.

Kā ziņots, pasažieru pārvadājumus ar Ecolines preču zīmi nodrošina SIANorma-A, kas pieder Andrim Podgornijam (55,3%) un Jegoram Ribzāmenam (44,7%).

Uzņēmums starptautiskos pasažieru pārvadājumus sniedz visā Baltijā, piedāvājot maršrutu tīklu uz pilsētām Baltijā, Eiropā, kā arī Krievijā un bijušajās NVS valstīs. 2014.gadā tas strādājis ar 20,2 miljonu eiro apgrozījumu un 753 146 eiro peļņu.

Top komentāri

patstāvigais pasažieris
p
Braukāju regulāri ar '' ECOLINSE" busu . Šoferiem it kā vajadzētu atpūsties, bet nesēdētu telefonā, neizgulējušies , neapmierināti ir tāds Viktors Indriksons un vēl tādi kā šis šoferis. Telefonu no rokas pat nelaiž . Tikai tad izlaiža kad pie stūres. Otrs mazāk lai ar sjuartēm koķetējās viņas arī nav izgulējušas apkalpošana līdz ar to slikta. Tāda Vija Zubricka, Oksana , Marina utt. Kur skatās vadība, jāraksta TRANSPORTA MINISTRA ULDIM AUGULIM tad arī ieviesīs kārtību un lidos šie cilvēki ārā kā bultes. Tas ir atbildīgs darbs , rezultāts arī redzems .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits