Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ukraina: Artilērijas triecienā nogalināts Krievijas armijas komandieris

Ukrainas artilērijas triecienā nogalināts Krievijas Dienvidu kara apgabala 8.armijas komandieris ģenerālleitnants Andrejs Mordvičovs, sestdien paziņojis Ukrainas Bruņoto spēku Ģenerālštābs.

Šīs informācijas apstiprinājumu no neatkarīgiem avotiem vai citus pierādījumus raidsabiedrībai BBC pagaidām nav izdevies iegūt, bet Mordvičovam veltītajā Vikipēdijas sadaļā krievu valodā kāds jau norādījis, ka "saskaņā ar provizorisku Ukrainas puses informāciju" viņš kritis 18.martā Čornobajivkas lidlaukā pie Hersonas.

Kā piektdien vakarā pavēstīja Ukrainas prezidenta biroja vadīja padomnieks Oleksijs Arestovičs, Čornobajivkā ukraiņiem sesto reizi izdevies iznīcināt agresoru pozīcijas.

Sestdienas rītā publicētajā jaunākajā Ukrainas Bruņoto spēku Ģenerālštāba ziņojumā teikts, ka aizvadītās diennakts laikā Ukrainas karavīri notriekuši divas Krievijas lidmašīnas, trīs helikopterus, trīs bezpilota lidaparātus un četras spārnotās raķetes. Frontes līnija šai laikā būtiski nav mainījusies, bet ukraiņi iznīcinājuši vairākas Krievijas spēku militārās tehnikas kolonnas Mikolajivas un Sumu apgabalā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tūristu uzvedības dēļ aizsegs skatu uz Fudzi

Japānas pilsēta Fudzikavagučiko kļuvusi par kārtējo tūristu vidū īpaši iecienīto pilsētu pasaulē, kas spiesta ieviest pasākumus tūristu radīto neērtību mazināšanai, vēsta Associated Press.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits