Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Krievijas televīzija teikuma vidū pārtrauc translēt Putina runu kara atbalsta mītiņā

Krievijas visi valsts televīzijas kanāli piektdien teikuma vidū pārtrauca translēt prezidenta Vladimira Putina uzrunu Maskavas Lužņiku stadionā, kur uz Putina kara atbalsta mītiņu bija sapulcināti tūkstošiem cilvēku.

Putinam uzrunājot stadiona publiku, televīzija pēkšņi, Kremļa saimniekiem iesākto domu nepabeidzot, sāka rādīt muzikālu priekšnesumu.

Putins sacīja: "Tā sanāca, ka operācijas sākums sakrita, pilnīgi nejauši sakrita, ar dzimšanas dienu vienam no mūsu visizcilākajiem karavadoņiem..." Šajā brīdī Putina runa tika pārtraukta, un arī pats prezidents pazuda no televīzijas ekrāniem.

Nākamajā mirklī televīzija jau pārraidīja dziedātāja Oļega Gazmanova un armijas formās tērptu koristu uzstāšanos.

Krievijas televīzija tiek stingri kontrolēta, un šādi pārraižu pārrāvumi vai misēkļi programmās ar autoritārās valsts līderu piedalīšanos ir ļoti neparasti.

Kremļa preses pārstāvis Dmitrijs Peskovs pavēstīja, ka translācija pārtrūkusi sakarā ar tehnisku kļūmi serverī un tā pēc tam pārraidīta ierakstā.

Uzrunā Putina slavināja iebrukumu Ukrainā, paziņojot, ka tas bijis nepieciešams, lai "pārtrauktu Donbasa iedzīvotāju genocīdu".

Lužņiku stadionā un tā apkaimē bija sapulcināti aptuveni 200 000 cilvēku, bet stadions izrotāts ar patriotiskiem plakātiem, daudzos no kuriem bija redzams latīņu alfabēta burts "Z", kas kļuvis par Ukrainā sāktā kara simbolu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits