Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Zane Vaļicka dodas pasaulē

"Vēl piecas minūtītes," - tā vēl nedēļas sākumā Zane Vaļicka-Pētersone nemierīgi dīdījās krēslā filmas ierunāšanas laikā. Vēl pēdējie metri! Seriālam Cietsirdīgās spēles, ko ierunā Zane, tapusi jau 103.sērija, lai gan TV3 programmā skatāma tikai kāda piecdesmitā. "Esam tikuši tālu uz priekšu." Zane ir padarījusi savus darbus, lai varētu izbrīvēt desmit dienas un mierīgu sirdi doties atklāt Ameriku.

Mierīgu sirdi? Diez vai! Viņa piedalīsies prestižajā konkursā Mrs. Globe 2007, kas no 24.augusta līdz 3.septembrim notiks Kalifornijas kūrortā Palmspringsā. Konkursam Zane izvēlēta, ņemot vērā 1992.gada Mis Latvija 92 titulu, aktrises pieredzi un, manuprāt, arī panākumus šovā Dejo ar zvaigzni. Lai gan viņa ar partneri tika izbalsoti visai drīz, Zane pozitīvu attieksmi pret šo pasākumu nezaudēja un joprojām šovu atceras ar prieku. "Dejošana attīsta plastiku un ļauj labi un brīvi justies uz skatuves."Šīs iemaņas Zanei palīdzēs arī konkursā Mrs.Globe, kam viņa sāka gatavoties pavasarī. Tas nozīmē papildu fizikās aktivitātes, diētas, skaistumkopšanas procedūras, angļu valodas stundas un vēl, un vēl... Veselības centra 4 skaistumkopšanas klīnikā Zane apguvusi iemaņas, kā savest sevi kārtībā pat ekstrēmās situācijās, uzzinājusi viltībiņas, kā sevi padarīt vēl jaunāku un skaistāku. Zane par sevi ir pārliecināta un vismaz šobrīd lampu drudzi nejūt. "Tas iestāsies, kad iekāpšu lidmašīnā," pieļauj Zane. Taču zinot, ka līdz ar viņu uz Ameriku lidos arī stiliste Zane Pallo un Zanes draudzene Una Ulme-Sila, tas varētu būt itin jautrs piedzīvojums. "Trīs blondīnes dodas uz Ameriku," gaiši iesmejas Zane. Viņa iepazinusies ar plānoto dienas režīmu. No rīta paredzēti sieviešu labdarības fonda rīkoti semināri, pēc tam tikšanās ar sponsoriem, mēģinājumi, atpūta. Pats šovs notiks 1.septembrī. Tērpu Zanei līdzi būs ļoti daudz:: "Ne Versače, ne Armāni, bet latviešu dizaineru veidoti tērpi." Tie gan nav šūti speciāli Zanei, bet piemeklēti no gatavām kolekcijām. Galvenā iznāciena kleita būs no Natālijas Tribuncovas kolekcijas, no Ineses Lapsiņas ņemts stilizēts tautastērps, kostīms pasākumam Dzīvnieku instinkti sameklēts Mākslas akadēmijas studentes Līvas kolekcijā. Tērps nav ne tradicionālajā panteras, leoparda vai tīģera stilā, bet gan no baltām mežģīnēm ar taureni. (Vai atceraties Merilinas Monro uznācienu šovā Dejo ar zvaigzni?) Mājās palicēji turēs īkšķi. Liels prieks Zanei ir, ka dēls Edvards sāks iet 1.klasītē; viņa gan mazliet bēdājas, ka nebūs klāt 3.septembra rītā, kad puika dosies uz skolu, toties tikšanās tās pašas dienas vakarā būs divtik priecīga. Edvards bijis tas, kurš mammai neļāvis atteikties no brauciena uz Ameriku. Viņš grib ar mammu lepoties. Pēc konkursa Zane dosies atvaļinājumā. "Gaidu brīdi, kad varēšu atvilkt elpu," - draudzene viņai uzdāvinājusi biļeti uz Barselonu.w P.S. 1998.gadā Mrs. Globe konkursā Latviju pārstāvēja un uzvarēja Ieva Bondare

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Makrons brīdina, ka Eiropa "ir mirstīga"

Francijas prezidents Emanuels Makrons ceturtdien aicinājis Eiropu stāties pretī problēmām mainīgajā pasaulē un brīdinājis, ka "mūsu Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt".

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits