Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Aicina piedalīties angļu valodas eseju konkursā

9.-12. klašu skolēni aicināti piedalīties angļu valodas eseju konkursā, līdz 11.aprīlim iesniedzot savu darbu ar tēmu The limits of my language mean the limits of my world. Labākās esejas autors saņems galveno balvu – dāvanu karti 150 latu vērtībā, kā arī dažādas veicināšanas balvas no konkursa atbalstītājiem.

Kā atzīst konkursa organizatori, svešvalodu zināšanas ir viens no priekšnoteikumiem ne tikai veiksmīgas karjeras un personīgās izaugsmes attīstībai, bet arī sniedz iespēju paplašināt savu paziņu loku arī ārpus dzimtās valodas robežām. Eseju konkursa ietvaros skolēni tiek aicināti aizdomāties par valodas lomu savā dzīvē, tās sniegto brīvību un iespējām, kā arī valodas robežu radītajiem šķēršļiem un ierobežojumiem. Konkursa mērķis ir rosināt jauniešos toleranci un iecietību, kritisko domāšanu, atvērtību jauniem iespaidiem, interesi par citu valstu un tautu kultūrām, kā arī interesi ar svešvalodu apguvi un to sniegtajām iespējām. 

Konkursa žūrija darbus vērtēs pēc esejas atbilstības tematam, angļu valodas pareiza lietojuma, kā arī iesniegtā darba oriģinalitātes un radošuma. 

Konkursu rīko starptautiskais  valodu  uzņēmums  Skrivanek  Baltic  sadarbībā  ar Kanādas  vēstniecību  Latvijā,  Latviešu  valodas  aģentūru,  Fotoakadēmiju,  Multikino, Eiropas  Savienības  māju  un  Eiropas  Komisijas  pārstāvniecību  Latvijā. 

Ar detalizētu konkursa nolikumu var iepazīties mājas lapā www.bernunometnes.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi