Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Akcijā Mācies brīvi! - mācības un tehnoloģijas ārpus klases

Šonedēļ Iespējamā misija (IM) sadarbībā ar Lattelecom četrās pilsētās rīko akciju Mācies brīvi!, kuru aicināts vērot ikviens interesents. Akcijas mērķis ir plašākai sabiedrībai parādīt, kā tehnoloģijas ir jēgpilni izmantojamas mūsdienīgā mācību procesā. Akcijas ietvaros IM skolotāji vadīs mācību stundu savā priekšmetā vienai klasei ārpus skolas.

Vakar, 6. maijā, akcija tika atklāta ar fizikas mācību stundu t/c Spice Rīgā. Tajā skolēni mācījās par šķidruma un gāzes plūsmu un to pārbaudīja praktiskā eksperimentā, izmantojot tirdzniecības centra apmeklētāju plūsmu un iegūtos datus reģistrējot kopīgā on-line dokumentā.

Šodien, 7. maijā, Tukumā notiek vēl viena fizikas stunda, kurā tiks pētīts WiFi signāls un tā izmaiņas dažādu faktoru ietekmē. 8. maijā literatūras stundā Līvānos skolēni kopīgi rakstīs poēmu, izmantojot planšetdatorus. Savukārt 9. maijā Siguldā skolēni analizēs sociālos apstākļus un izmaiņas XIX gs. beigās un XX gs. sākumā, veidojot digitālus plakātus par revolūcijas cēloņiem, gaitu un sekām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi