Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Galvaspilsētā atbalstīs organizācijas, kas iesaista jauniešus sportošanā

Galvaspilsētas pašvaldība izsludinājusi konkursu to nevalstisko organizāciju atbalstam, kas nodarbojas ar sporta nodarbību organizēšanu bērniem un jauniešiem. 

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludinātā konkursa Rīgas pilsētas labākā bērnu un jaunatnes sporta organizācija 2011.gadā mērķis ir sekmētu nevalstisko organizāciju iesaistīšanu bērnu un jaunatnes sporta pasākumu un regulāru nodarbību organizēšanā un veicinātu pašvaldības sadarbību ar nevalstiskajām organizācijām sporta jomā Rīgā, informēja galvaspilsētas pašvaldība.

Konkursā aicinātas piedalīties Rīgā reģistrētās nevalstiskās organizācijas, kas organizē sporta nodarbības komandu sporta veidos (basketbolā, volejbolā, handbolā, regbijā, florbolā, hokejā, futbolā u.c.), individuālajos olimpiskajos sporta veidos un individuālajos neolimpiskajos sporta veidos. 

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami interneta vietnēs www.sports.riga.lv , www.riga.lv un www.iksd.riga.lv. Konkursa pieteikumi jāiesniedz RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā līdz 23.
aprīļa plkst. 17.00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi