Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Izsludina konkursu par zaļāko Latvijas augstskolu

Lai noskaidrotu zaļāko Latvijas augstskolu, uzņēmums Latvijas Zaļais punkts jau otro gadu pēc kārtas rīko konkursu Zaļā punkta kauss. Zaļākā augstskola saņems ceļojošo kausu Labo nodomu koks un 1000 latu prēmiju saviem nākotnes zaļajiem darbiem.

Lai piedalītos konkursā, augstskolu studentu pašpārvaldēm jāziņo par to, kā tās kopš pērnā gada augusta līdz šī gada aprīlim saprātīgi izmantojušas dabas resursus, kā samazinājušas atkritumu daudzumu un piedalījušās apkārtējās vides sakopšanā. Pašpārvaldēm konkursā jāiesniedz arī savs redzējums par to, kā izglītot studentus un līdzcilvēkus par dabas saudzēšanu. 

Pašpārvalžu paveikto vērtēs vides un komunikācijas jomu eksperti. Savukārt naudas balvu saņems ne vien 1., bet arī 2. un 3. vietas ieguvēji – attiecīgi 500 un 300 latu apmērā. 

"Dzīvot ekoloģiski un domāt zaļi nenozīmē tikai saudzēt dabu. Tas nozīmē pārdomāt ikvienu savu ikdienas darbību, jo tās visas atstāj pēdas planētas ekosistēmā, kas beigu beigās atsaucas uz pašu cilvēku," norādīja Latvijas Zaļā punkta direktors Kaspars Zakulis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi