Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Labākās organizācijas titulu nopelna Valdemārpils jaunieši

Dienas gaitā komandām bija jāizveido savi filmēšanas paviljoni, jāpiedalās sarkanā paklāja un Zvaigžņu alejas veidošanā.
Nedēļas nogalē Talsu sporta hallē jauniešu dienas ietvaros savu erudīciju, radošumu un apķērību pierādīja 19 jauniešu komandas. Pasākumā, kura nosaukums bija ""Episkais kino", kopā esam, darām, varam", piedalījās ne tikai Talsu, Dundagas, Rojas un Mērsraga novadu skolēnu pašpārvalžu un jauniešu organizācijas, bet arī viesu komandas no Kuldīgas, Jūrmalas, Bauskas un Nīcas. 

Konkursā par labākās jauniešu organizācijas titulu uzvarētāju laurus plūca Valdemārpils jauniešu iniciatīvu centrs "Sava Vieta". Par 2.vietas ieguvējiem šajā konkursā tika atzīta Talsu 2. vidusskolas skolēnu pašpārvalde, bet 3. vietā  ierindojās Talsu pamatskolas skolēnu pašpārvalde.Par labākajiem reklāmas rullīšu veidotājiem savukārt tika atzīti Latvijas Sarkanā Krusta Talsu nodaļas jaunieši. 

Nominācijā par labāko filmas paviljonu par uzvarētājiem tika atzīta Talsu pamatskolas skolēnu pašpārvalde, 2. vietu dalīja Dundagas vidusskolas skolēnu pašpārvaldes un Vandzenes pamatskolas un pagasta jauniešu centra apvienotā komanda, bet 3. vietā ierindojās Melnsila Bērnu un jauniešu iniciatīvu centra komanda. 

Nominācijā "Veiksmīgākie "Filmu paviljonu" aktivitāšu izpildītāji" laureātu godā tika Bauskas Bērnu un jauniešu centrs, 2. vietu ieguva Talsu 2. vidusskolas skolēnu pašpārvalde, bet 3. vietā - Kuldīgas jauniešu dome. 

Par "Zvaigžņu alejas uzvarētājiem" savukārt kļuva - "Mr. Bīnu" komanda, kas ieņēma 1.vietu, tai sekoja komanda "Krēsla" un "Sūklis Bobs". 

Pasākumu rīkoja jauniešu organizāciju apvienība "Tas.Es", Talsu novada Bērnu un jauniešu centrs un Talsu novada jaunatnes lietu konsultatīvā padome.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi