Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Radošās meistarklases apceļo Latviju

Ar radošām meistarklasēm dažādās Latvijas pilsētās līdz aprīļa vidum ciemosies jauniešu organizācija Avantis, iepazīstinot bērnus un jauniešus ar dažādām brīvā laika pavadīšanas iespējām projekta "Tici Sev!" ietvaros.

Ļaujot ne tikai izmēģināt, kādus trikus iespējams izpildīt uz skrituļslidām, bet arī noorganizējot tikšanās ar grupas "Astro’n’out" mūziķiem, sportistu Māri Šlēziņu un citiem sabiedrībā populāriem cilvēkiem, meistarklases tiks rīkotas Jēkabpilī, Daugavpilī, Ventspilī, Pļaviņās, Limbažos, Liepājā, Mālpilī un Jūrmalā. 

To, kā norisinājās pirmā radošā meistardarbnīca Carnikavas pamatskolā, var redzēt šajā skrituļslidotāja Konstantīna Makarova veidotajā video. Pēc pasākuma sportiskās daļas meistardarbnīca turpinājās Carnikavas alternatīvās aprūpes centrā "Pīlādzis" ar Māras Upmanes-Holšteines piedalīšanos.

Dienai atzina viens no meistarklases dalībniekiem - Carnikavas pamatskolas 3.klases audzēknis Tomass: "Skolā šādu pasākumu nenotiek daudz". Tomass labprāt nodarbojoties ar sportu, tāpēc bija īpaši gandarīts par iespēju "Tici Sev!" projekta ietvaros izmēģināt slidošanu ar skrituļslidām.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi