Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Studenti: Jelgavā nepieciešams centrs jauniešu intelektuālajai attīstībai

Latvijas Lauksaimniecības universitātes Sabiedrības pārvaldes programmas studenti vēlas izveidot Jauniešu intelektuālas attīstības centru Jelgavā, kur ar inovatīvām un radošām metodēm tiks attīstīta interesentu erudīcija un intelekts,. 

Plānots, ka šāds centrs varētu sākt darboties jau nākamā gada sākumā, taču patlaban vēl notiek darbs pie projekta izveides, pavēstīja viens no projekta dalībniekiem Toms Krastenbergs. 

Kā norāda studenti, Jelgavā atrodas vairāki jauniešu centri, kuri interešu izglītības programmas ietvaros
piedāvā dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas. Atsevišķu jomu kursi, sporta veidi un citas
aktivitātes lai arī jauniešiem palīdz lietderīgi pavadīt brīvo laiku, tomēr nevelta pietiekami daudz uzmanības jauniešu redzesloka paplašināšanai un intelektuāla līmeņa uzlabošanai. 

Jelgavā - lielākajā studentu pilsētā Latvijā – nepieciešams izveidot Jauniešu intelektuālas attīstības centru, kas palīdzētu jauniešiem realizēties sabiedrībā, attīstot intelektuāli-radošu potenciālu, pārliecināti ir studenti. Centra darbības mērķis būtu piesaistīt jauniešus aktuāliem zinātniskiem jautājumiem, veicinot erudīcijas un kultūras līmeņa izaugsmi, organizējot izglītojošus semināri un diskusijas, kas ar interaktīvu metožu palīdzību sekmēt jaunu praktisku iemaņu veidošanos, Dienu informēja projekta pārstāve Viktorija Buraka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi