Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Sporta vēsture Dienā: Februāris

Par to, vai februāris ir ziemas mēnesis, mūsdienās var strīdēties, bet ziemas olimpisko spēļu mēnesis tas ir bijis vienmēr – gan tad, kad ziemas olimpiskās spēles rīkoja vienā gadā ar vasaras spēlēm, gan no 1994. gada, kad ziemas un vasaras spēļu gadi tika šķirti. Latvija, viena no pirmajām ziemas olimpisko spēļu dalībvalstīm, pēc neatkarības atjaunošanas vēl paguva piedalīties pēdējās "apvienotā olimpiskā gada" spēlēs – 1992. gadā Albērvilā Francijā. Tās bija ne tikai pirmās olimpiskās spēles atkal brīvajai Latvijai, bet arī pirmās olimpiskās spēles Dienas mūžā. Pirmās vienmēr ir īpašas.

Top komentāri

Rusins
R
Saubos vai tad bijam tik nabagi kadi esam pec 28 gadiem kluvusi? Ja verte godigi tad esam nabagi, Latvijas valsts pvadibas apzagti un pazemoti, nabadziba un bezceriba, beztiesiskuma iedziti..... Pedejos 15 gados no Latvijas beglu gaitas ir devusies vairak ka 800 000 Latvijas iedzivotaju, lai ar savam zinasanam un darbu nopelnitu iztiku cienigai ikdienas dzivei.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visa dzīve - florbols

Vienā no populārākajiem Talsu sporta veidiem meistarību attīsta Alekss Siņkevičs (12), kurš florbolu sauc par visu savu dzīvi – treniņiem un prasmju slīpēšanai vienmēr tiks dota priekšroka. Nese...

Intervijas

Vairāk Intervijas


Portrets

Vairāk Portrets


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā