Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Dāvim Bertānam četri precīzi tālmetieni Spurs uzvarā

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva 12 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kaldinādams Sanantonio Spurs komandas uzvaru.

"Spurs" viesos ar rezultātu 111:104 (27:23, 26:33, 27:21, 31:27) pārspēja Atlantas "Hawks" basketbolistus, svinot ceturto uzvaru pēc kārtas.

Bertāns šajā mačā nospēlēja 22 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā iemeta četrus no desmit tālmetieniem, bet garām grozam raidīja savu vienīgo divpunktu metienu.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Spurs" ar Bertānu laukumā iemeta tikpat daudz punktu, cik ielaida.

Sanantonio komandas rindās ar 32 punktiem izcēlās Lamarkuss Oldridžs, 18 punkti, deviņas rezultatīvas piespēles un seši bloķēti metien bija Derikam Vaitam, 14 punktus guva Demars Derouzens, bet pa 12 punktiem bija Bertānam, Petijam Milsam un Rūdijam Gejam, kuram arī 11 atlēkušās bumbas.

"Hawks" komandai 22 punktus sarūpēja debitants Trē Jangs, bet 18 punkti un desmit bumbas zem groziem bija Džonam Kolinsam.

Bertāns trīs no četriem tālmetieniem iemeta otrajā ceturtdaļā, kad 100 sekunžu laikā no 39:36 panāca 50:41. Tas gan neglāba "Spurs" no zaudēta puslaika ar 53:56, cīņai par vadību turpinoties arī trešajā ceturtdaļā.

Ceturtajā ceturtdaļā "Hawks" vienreiz spēja panākt neizšķirtu (91:91), bet Vaits ar "trejaci" ātri atjaunoja viesiem vadību. Pāris minūtes vēlāk tālmetienu iemeta arī Bertāns, kamēr "Spurs" vadības grožus neizlaida un svinēja uzvaru.

"Spurs" ar 37 uzvarām 66 spēlēs ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Hawks" ar 22 panākumiem 66 cīņās ir 12.pozīcijā Austrumos.

Sanantonio vienība nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems Milvoki "Bucks".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi