Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Porziņģis: Turpinu progresēt ar katru spēli

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis uzskata, ka turpina progresēt ar katru spēli Vašingtonas Wizards rindās, pēc spēles atzina sportists.

Jau ziņots, ka Porziņģis pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 25 gūtajiem punktiem, taču tas neglāba viņa pārstāvēto "Wizards" no zaudējuma izbraukumā pret Goldensteitas "Warriors", piekāpjoties ar 112:126.

"Joprojām esmu jauniņais, mācos procesā. Ar katru spēli turpinu progresēt pareizajā virzienā. Mums bija daudz labu momentu, spēlējām brīvi, pārāk daudz nedomājām un tā izskatījāmies vislabāk," aizvadīto maču raksturoja basketbolists.

"Wizards" četru spēļu izbraukumu noslēdza ar četriem zaudējumiem, katrā mačā ielaižot vismaz 100 punktus. "Domāju, ka mums bija momenti, ko varam paņemt no šī izbraukuma. Bija nepatīkami zaudējumi, taču arī no tiem varam kaut ko mācīties. Esam jauna komanda un kopā mācāmies. Izbraukumā spēlēt vienmēr ir grūtāk nekā mājās," piebilda Porziņģis. 

Tāpat Latvijas basketbolists uzskata, ka veiksmīgas spēles pamatā jābūt arī sakārtotai spēlei aizsardzībā. "Ja centies būt augsta līmeņa komanda, ir jārunā aizsardzībā, jāpievērš uzmanība visiem sīkumiem, lai visi spēlētāji atrastos savās vietās. Protams, kaut kas var nesanākt, taču tāpat visiem aizsardzībā jābūt uz vienas lapas. Visiem jāzina, kas jādara," atzina sportists. 

Pirmdien Vašingtonas vienība paziņoja, ka pirms nākamās sezonas sākuma aizvadīs divas spēles Japānas galvaspilsētā Tokijā, spēkojoties ar "Warriors". Porziņģis piebilda, ka ir sajūsmināts par šādu iespēju un izcēla, ka par šādu iespēju jāpateicas Vašingtonas vienības spēlētājam japānim Rui Hačimuram.

"Wizards" ar izcīnītām 29 uzvarām 67 spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā atrodas 11.vietā. Vašingtonas basketbolisti nākamo maču aizvadīs trešdien, kad mājās uzņems Denveras "Nuggets".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Uztraukuma pirms papildlaika nebija

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš svētdien debitēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā un tika pie dramatiskas uzvaras papildlaikā, pēc mača norādīja, ka pārlieku satrauci...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi