Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Ikauniece: Būtu priecīga arī par 4.vietu. Lai tikai Latvijai būtu medaļa!

Bronzas medaļas ieguvēja septiņcīņā Laura Ikauniece pēc panākumu atzina, ka papildus uztraukumu cīņā par vietu trijniekā nav izjutusi. “Es jau pirms sacensībām teicu, ka būtu priecīga arī par ceturto vietu. Galvenais, lai Latvijai būtu medaļa!” uzsvēra Laura.

Otrās dienas sacensības viņa rezumēja pa disciplīnām. “Es cerēju uz labākiem laika apstākļiem 800 metru skrējienā. Bija ļoti grūti skriet lietū, jo meitenes, kuras skrēja pa priekšu visu laiku šļakstīja sejā ūdeni. Ļoti liels prieks par tāllēkšanu. Nebiju gaidījusi tik labu personisko rekordu (6,31 m – aut.). Skumīgi par šķēpmešanu. Bija ļoti liels pretvējš, un vispār sacensībās pirmo reizi metu pret vēju, tehniski nepilnīgi, pārāk daudz ar spēku. Tāpēc arī šķēps lidoja greizi, arī pārāk augstu uzmetu. Tā es parasti nedaru. Kad uzmetu augšup, tad šķēps arī apstājās.”

Interesanti bija uzzināt, kāpēc skrējiena laikā Laura atlaida tik tālu sev priekšā Aigu. Punktu summā Ikauniece pirms 800 metru skrējiena bija priekšā Grabustei tikai deviņus punktus. “Es zināju tempu, kādā man ir jāskrien. Centos skriet pēc sava grafika, bet sākums tik un tā sanāca par ātru. Tikai pašās beigas viss bija pēc mana grafika. Jā, tā bija, ka Aiga uzdevu ļoti ātru tempu. Nebiju to gaidījusi. Domāju, ka viņa visu laiku skries aiz manis un beigās centīsies tikt garām.” Vai nebija bail, ka Grabuste atrausies pārāk tālu? “Zināmā mērā riskēju, bet cerēju, ka saņemšos un varēšu viņu panākt.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi