Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Jātnieks Šakūrovs izcīna 3.vietu konkūra sacensībās Austrijā

Latvijas konkūra izlases jātnieks Aleksandrs Šakūrovs startējot Magna Racino Spring Tour (CSI2) sacensībās Austrijā, veiksmīgi aizvadīto sacensību nedēļu svētdien noslēdza ar izcīnītu trešo vietu Silver Tour (130cm) B finālā ar zirgu Gīrs. Sportists sacensībās startēja ar četriem zirgiem – Aleja, Art, Gīrs un Ladiesman, informē Latvijas Jātnieku federācija.

Visstabilākie rezultāti Aleksandram Šakurovam šajās sacensībās bija mazā apļa maršrutos jeb Bronze Tour (120 cm). Sportists ar zirgu Art (Hvorost 36)  visas trīs sacensību dienas Bronze Tour maršrutus veica bez soda punktiem, pirmās divas dienas tīri startēja arī Aleja  (Aromāts x Rifs). Pirmajā mazā apļa maršrutā ceturtdien jātnieks ar Art maršrutu veica bez soda punktiem un izcīnīja godalgoto piekto vietu (0/54.43 sek), bet ar ķēvi Aleja ierindojās 17.vietā (0/62.03sek). Maršrutā startēja 93 sportisti un 43 no tiem maršrutu veica bez soda punktiem. Arī otrajā sacensību dienā Aleksandrs Šakūrovs ar Art (0/57.60 sek) un Aleju (0/70.70 sek) Bronze Tour maršrutu veica bez soda punktiem un ierindojās attiecīgi 12.vietā un 33.vietā, kopā maršrutā startēja 69 dalībneiki un to tīri veica 38 pāri. Bronze Tour finālā (125 cm) sportists ar zirgu Art izcīnīja piekto vietu, maršrutu veicot bez soda punktiem 59.25 sekundēs, bet ar Aleju gāza vienu šķērsli un ierindojās 51.vietā. Mazā apļa finālā startēja 82 dalībnieki, 33 no tiem maršutu veica nekļūdīgi.

Silver Tour (130 cm) jeb vidējā apļa maršrutā jātnieks startēja ar Gīru (Guido x Hamlets) un pirmajā sacensību dienā maršrutu divās fāzēs veica bez soda punktiem, kas Latvijas duetam ļāva ierindoties 19. vietā. Pirmajā dienā Silver Tour maršrutā startēja 89 dalībnieki, no kuriem maršrutu nekļūdīgi veica 33 dalībnieki. Visaugstāko rezultātu Aleksandrs Šakūrovs sasniedza svētdien, kad Silver Tour (130 cm) B finālā ar Gīru 69 dalībnieku konkurencē  izcīnīja trešo vietu (0/53.53 sek).

Diamond Tour (145 cm) jeb lielā apļa maršrutā Aleksandrs Šakūrovs startēja ar Ladiesman (Quick Star x Wilson), pirmajā sacesību dienā abiem 4 soda punkti un 37.vieta 75 dalībnieku konkurencē (4/73.94 sek). Diamond Tour maršrutu pirmajā sacensību dienā bez soda punktiem veica 15 sportisti. Otrajā sacensību dienā sportistam ar Gold Tour Ladiesman 8 spoda punkti maršrutā, bet lielā apļa Gold Tour (140 cm) finālā abiem 4 soda punkti maršruta pirmajā fāzē, kas ļāva ieņemt 47.vietu spēcīgā 84 dalībnieku konkurencē. Pirmo fāzi bez soda punktiem veica 31 dalībnieks. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi