Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Slavenais amerikāņu sprinteris Gejs pievērsies bobslejam

Slavenais amerikāņu sprinteris Taisons Gejs nolēmis pievērsties bobslejam, turklāt šonedēļ viņš piedalīsies nacionāla mēroga stūmēju čempionātā, vēsta NBC Sports.

Kā informējusi ASV Bobsleja federācija, Gejs jau kādu laiku slīpē savas iemaņas šajā sporta veidā, bet šonedēļ gaidāmais ASV bobsleja stūmēju čempionāts palīdzēs atlasīt komandas dalībniekus 2016./2017.gada Pasaules kausa sezonai.

Sacensībām, kas ilgs no trešdienas līdz sestdienai, pieteikušies kopumā 56 sportisti, tostarp arī pazīstamie sprinteri Raiens Beilijs un Lolo Džonsa, kura savus spēkus bobslejā izmēģinājusi jau iepriekš.

Ierasts, ka ASV bobsleja izlase startam Pasaules kausā tiek nosaukta oktobra beigās vai novembra sākumā. Jaunā sezona sāksies novembra izskaņā.

Gejam pašlaik pieder ASV rekords 100 metru sprintā (9,69 sekundes), taču 34 gadus vecā sportista karjeru aizēnojuši dopinga skandāli. Viņam tā arī ne reizi nav izdevies iegūt olimpisko medaļu, bet sportists spējis tikt pie godalgām pasaules čempionātos.

Geja dopinga skandāla dēļ viņam un visai ASV izlasei tika atņemta sudraba medaļa 2012.gada Londonas olimpisko spēļu 4x100 metru sprinta stafetē. Viņš piedalījās arī šovasar notikušajās Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs. Sākotnēji stafetē ASV izlase tika pie bronzas, taču sacensību noteikumu pārkāpumu dēļ komandai tā tika atņemta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi