Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Tālāk tikai divatā

Izaicinājums tikt galā ar pretinieka sarežģīto servi bija Jānim Šmēdiņam un Aleksandram Samoilovam, kuri pasaules čempionāta izslēgšanas turnīru Vīnē sāka ar smagu trīs setu uzvaru pār amerikāņiem Džonu Haidenu un Raienu Dohertiju.

Ne tik veiksmīgi bija pārējie Latvijas dueti, nespējot pārsteigt spēcīgos brazīliešus. Rihards Finsters un Edgars Točs cieta sakāvi pret pasaules un olimpiskajiem čempioniem Alisonu un Brunu, bet Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža zaudēja Evandru un Andrē. Tieši pret šo komandu otrajā kārtā piektdien plkst. 12 spēlēs Samoilovs un Šmēdiņš, bet izšķirošās cīņas gaidāmas nedēļas nogalē. To tiešraide Best4Sport TV kanālā. 

"Nekad nebijām spēlējuši pret Haidenu un Dohertiju, tāpēc daudz nācās improvizēt," pēc uzvaras pār amerikāņiem atzina Samoilovs. Zīmīgi, ka Haidenam oktobrī apritēs jau 45 gadi, taču viņš apliecinājis savu konkurētspēju pasaules līmenī, nedēļu iepriekš sasniedzot Olštinas Grand Slam pusfinālu. "Viņi visu laiku servēja pa vidu, turklāt darīja to labi, radot mums grūtības." Tiesa, ar tām izdevās tikt galā gan pirmā seta saspringtajā galotnē, gan izšķirošajā trešajā setā, bet otrajā iegāza kļūdas uzņemšanā.

"Pretinieks bija ļoti spēcīgs, par ko liecina gan tas, ka viņi pirms nedēļas spēlēja finālā Polijas turnīrā Pasaules tūrē un ļoti labi spēlēja pasaules čempionāta grupu turnīrā," norādīja Samoilovs. Viņš atzina, ka arī nākamajā kārtā liels izaicinājums būs serves uzņemšana, jo brazīlieši Evandru un Andrē ir vieni no pasaules bīstamākās serves īpašniekiem. "Lai viņus uzvarētu, uzņemšanai būs jābūt ļoti labā līmenī," rezumēja Latvijas pludmales volejbolists.

Visu rakstu lasiet piektdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi