Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

WTA ranga līdere Viljamsa savainojuma dēļ spiesta izstāties no Madrides turnīra

Pasaules sieviešu tenisa ranga līdere Serēna Viljamsa piektdien atsauca dalību gaidāmajā Madrides WTA "Premier" sērijas turnīra ceturtdaļfināla mačā.Amerikānietei bija plānots sacensties ar čehieti Petru Kvitovu, tomēr viņa izlēma, ka augšstilba traumas dēļ nav spējīga doties laukumā. Kaut sākotnēji organizatori pavēstīja, ka Viljamsa nepiedalīsies arī nākamnedēļ plānotajā Romas WTA "Premier" turnīrā, pati tenisiste vēlāk atzina, ka šajā turnīrā cer startēt.

"Man ir kreisā augšstilba trauma, un diemžēl nācās izstāties no Madrides turnīra. Traumu guvu pirmās kārtas mačā," izteikusies tenisiste. "Kļūst arvien labāk, bet svarīgākais pagaidām ir, ka man nepieciešams laiks atpūtai un rehabilitācijai."17 "Grand Slam" turnīros uzvarējusī Viljamsa šonedēļ startēja ar cieši sasaitētu kreiso kāju, tomēr tas neliedza divos setos pieveikt šveicieti Belindu Benčiču, Šuai Penu no Ķīnas un spānieti Karlu Suaresu Navarro."Plānoju spēlēt Romā. Par laimi, man pirmā kārta būs brīva, tāpēc iegūšu papildu atpūtas dienu," izteicās Viljamsa, kurai Madridē bija pirmais starts pēc vairāk nekā mēneša pauzes.Viljamsa Madrides turnīrā bijusi labākā iepriekšējos divos gados. Tāpat viņa pērn triumfēja arī Romas sacensībās. Tomēr amerikāniete ir apņēmības pilna vēlāk šomēnes censties trešo reizi karjerā uzvarēt Francijas atklātajā čempionātā.Sacensību pusfinālā Kvitova tiksies ar rumānieti Simonu Halepu vai Anu Ivanoviču no Serbijas.Kā ziņots, paralēli notiekošajā Madrides "Masters 1000" sērijas vīriešu turnīrā pēdējā brīdī izstājās divi no labākajiem četriem tenisistiem - Novāks Džokovičs dalību atsauca traumas, bet Rodžers Federers ģimenes apstākļu dēļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi