Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Barcelona futbolisti pēc neticamās atspēlēšanās: Ar šādu komandu mēs varam izdarīt jebko

Šī bija labākā spēle manā karjerā, jo ar komandu pārrakstījām futbola vēsturi un pierādījām, ka varam izdarīt jebko, pēc trešdienas vakarā piedzīvotās neticamās izglābšanās UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā atzina Barcelona komandas viens no līderiem Neimars, kurš bija galvenais līdzautors pārsteidzošajiem notikumiem laukumā.

Jau ziņojām, ka Barcelona UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē savā laukumā ar 6:1 (2:0) sagrāva Parīzes Saint-Germain (PSG) komandu, bet divu spēļu summā triumfēja ar 6:5. Barcelona kļuva par pirmo komandu vēsturē, kura Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs atspēlē četru vārtu deficītu.

Pēdējos trīs vārtus Katalonijas klubs iesita spēles izskaņā septiņu minūšu laikā, piedevām divas reizes izceļoties jau kompensācijas laikā.

"Šī bija labākā spēle, kuru jebkad esmu aizvadījis, gan spēles nozīmes ziņā, gan gūtās pieredzes dēļ, gan tāpēc, ka esmu lieliskā sportiskā formā," pēc cīņas sacīja Neimars, kurš iesita Barcelona ceturtos un piektos vārtus, bet izšķirošajā guvumā piedalījās ar rezultatīvu piespēli.

"Zinu, ka mēs pārrakstījām vēsturi, taču ar šādu komandu mēs varam izdarīt jebko," saviļņots pēc spēles bija brazīlietis.

"Vārdos ir grūti aprakstīt šo grūto spēli. Tā bija nevis drāma, bet šausmu filma. Šo uzvaru mums palīdzēja izcīnīt visi tie komandas līdzjutēji, kuri mums ticēja. Mēs riskējām, taču apzinājāmies, uz ko ejam. Spēlētāji pierādīja savu raksturu," lepns par komandas sniegumu bija Barcelona galvenais treneris Luiss Enrike, kurš pēc šīs sezonas pametīs ieņemto amatu.

"Šajā spēlē piedzīvoto neaizmirsīs neviens, kurš bija stadionā. Futbols ir īpašs sporta veids. Mums nebija ko zaudēt, jo visu jau bijām zaudējuši pirmajā spēlē Parīzē, tāpēc devāmies laukumā tikai ar domu, ka mēs varam atspēlēties," piebilda Enrike.

Tikmēr izšķirošo vārtu autors Serhi Roberto, kurš izcēlās kompensācijas laika piektajā minūtē, gūstot sestos mājinieku vārtus, uzteica komandas līdzjutējus.

"Laukumā atdevu visu, ko spēju. Pēc cīņas Parīzē mēs bijām emocionālā bedrē, bet šis mačs bija, kas neticams. Bijām gatavi šādam mačam, bet līdzjutēji mums bija kā papildus desmit futbolisti laukumā," sacīja Roberto, kamēr viņa komandas biedrs Ivans Rakitičs nekautrējās Barcelona nosaukt par labāko klubu pasaulē.

Zīmīgi, ka Barcelona desmito gadu pēc kārtas sasniegusi UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu, kas ir jauns šī turnīra rekords.

Tikmēr PSG galvenais treneris Unajs Emerijs atzina, ka šī spēle ikvienam Parīzes kluba pārstāvim un atbalstītājam bijusi kā murgs, taču viņš arī uzsvēra strīdīgos tiesnešu lēmumus situācijās, kad uz viesu vārtiem tika piespriesti 11 metru soda sitieni.

"Mēs spēles beigām salūzām, tomēr viss mainījās vēl otrajā puslaikā, kad pret mums bija vairāki nelabvēlīgi tiesneša lēmumi. Mums bija iespēja rezultātu samazināt līdz 2:3, tomēr pēc tam atkal tiesnešu lēmumi. Nezinu, vai tie bija taisnīgi, vai nē, taču skaidrs, ka tie mums bija nelabvēlīgi," sarūgtināts bija Emerijs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi