Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Atrod pavērsiena punktu

Keins un Mbapē gūst pa diviem vārtiem ceļā uz ceturtdaļfinālu.

Sarežģītā brīdī visas sezonas kontekstā ar labāko sniegumu spēja atbildēt Vācijas granda Minhenes Bayern futbolisti. Divi Harija Keina gūtie vārti bavāriešiem ļāva atspēlēties pēc klupiena UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē un summā ar 3:1 pārspēt Romas Lazio. Ceturtdaļfinālu sasniedza vēl viens no turnīra galvenajiem favorītiem Parīzes Saint-Germain. Status quo saglabājās arī snaiperu sarakstā, jo 2:1 uzvarā pār Real Sociedad abus vārtus parīziešu labā guva Kiljans Mbapē – viņam un Keinam šosezon Čempionu līgā ir pa sešiem rezultatīviem sitieniem.  

Runājot boksa terminoloģijā, Bayern pirms divām nedēļām saņēma pamatīgu nokdaunu, jo pāris dienu pirms 0:1 zaudējuma Romā favorīti ar zaudējumu pret Leverkūzenes Bayer pamatīgi apgrūtināja savas izredzes izcīnīt Vācijas čempionu titulu. "Šis bija ļoti svarīgs brīdis visā sezonā, jo visi uz mums skatījās, kā mēs spēsim atbildēt. Un mēs spējām – tas bija top sniegums visu izpildījumā. Ar bumbu, bez bumbas, visu dotā enerģija bija nepārspējama," komandas parādīto raksturu uzslavēja Keins, kurš pirms šīs sezonas no Tottenham uz Minheni pārcēlās, lai beidzot izcīnītu kādu nozīmīgu trofeju. "Ceru, ka mēs to varēsim izmantot kā pavērsiena punktu visam gadam. Ja mēs šādi spēlēsim, uzvaras tiks izcīnītas."

Pavērsiena punkts gan bija nepieciešams arī Čempionu līgas atbildes spēlē Minhenē, kur Lazio komanda prasmīgslāpēja spēles tempu līdz pat pirmā puslaika beigām, kad tieši Keins īstenā britu futbola stilā iebakstīja bumbu tīklā pēc viesu vārtsarga Ivana Provedela atvairīta sitiena. Dažas minūtes vēlāk Bayern veterāns Tomass Millers ar vārtiem uz ģērbtuvi pretiniekus aizsūtīja pagalam sašļukušus, un romieši otrajā puslaikā tā arī neatrada iespēju reabilitēties. 

Vēlā trešdienas vakarā astotdaļfināla atbildes spēlēs tikās Madrides Real un Leipzig (pirmajā spēlē 1:0), kā arī Mančestras City un Kobenhavn (3:1). Pārējie ceturtdaļfināli kļūs zināmi pēc nedēļas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi