Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Starkovs nosaucis kandidātus draudzības mačam Angolā

Latvijas futbola valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs nosaucis 19 kandidātus 3.martā paredzētajai pārbaudes spēlei pret Āfrikas dienvidu valsti Angolu, invormēja Latvijas Futbola federācijas preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis.“Es diemžēl nevarēju savākt spēcīgākos futbolistus divu iemeslu – garā ceļa un traumu dēļ,” kandidātu sarakstu komentēja A.

Starkovs. “Ceļš uz Angolu aizņem vairāk laika nekā aizņemtu spēlei Eiropā, tāpēc spēlētāju un klubu interesēs neizsaucu tādus spēlētājus kā Andri Vaņinu, Kasparu Gorkšu, Māri Verpakovski, Vladimiru Koļesņičenko un citus. Otrkārt, nevarēju kandidātu sarakstā ierakstīt traumētos – Kristapu Grebi, Maksimu Rafaļski, Aleksandru Cauņu. Tāpēc aprobežojāmies ar tiem, kuri trenējas,” sacīja A.Starkovs.  Liepājas metalurgs un Skonto futbolisti patlaban trenējas uz dabīgajiem zālieniem siltajās zemēs. Savukārt Azerbaidžānas čempionātā ir apmēram divu nedēļu pārtraukums – līdz pat 6.martam. “Angola ir eksotiska afrikāņu valsts. No šādas spēles tikai iegūsim. Šāda spēle mums ir pozitīva un izdevīga, turklāt tā dos labu pieredzi. Šobrīd daudz kas ir atkarīgs no finansēm un ekonomikas, un arī tas ir viens no faktoriem, kāpēc piekritām šai spēlei, kur faktiski visu ir apmaksā uzņemošā valsts,” atzina A.Starkovs. Latvijas futbola izlase Ķeizarmeža sporta bāzē tiksies 27.februārī. Nākamajā dienā Latvijas izlase izlidos uz Parīzi, no kurienes tālāk uz Lisabonu un tad uz Angolas galvaspilsētu Luandu, kur ieradīsies pl.6.45 no rīta. Daži futbolisti Latvijas izlasei piebiedrosies Parīzē, Pāvels Mihadjuks – Lisabonā, bet Deniss Ivanovs izlasi sagaidīs jau Luandā. Atpakaļ Latvijā komanda atgriezīsies 5.martā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Latvijas futbola izlases kandidāti pārbaudes spēle

Vārtsargi: Aleksandrs Koliņko, Deniss Romānovs, Kaspars Ikstens.
Aizsargi: Oskars Kļava, Deniss Ivanovs, Pāvels Mihadjuks, Ritus Krjauklis, Dzintars Zirnis, Vitālijs Smirnovs.
Pussargi: Aleksandrs Fertovs, Jurijs Žigajevs, Juris Laizāns, Vitālijs Astafjevs, Andrejs Rubins, Genādijs Soloņicins, Igors Tarasovs.
Uzbrucēji: Andrejs Perepļotkins, Ģirts Karlsons, Kristaps Blanks.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi