Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Krišjānis Rēdlihs atgriežas Kurbada komandā

Pieredzējušais uzbrūkošā tipa aizsargs Krišjānis Rēdlihs papildinājis Optibet Hokeja līgas (OHL) vicečempiones Kurbads rindas, ziņo klubs.

38 gadus vecais Rēdlihs iepriekšējās sezonas sākumā spēlēja Kurbads kreklā, Latvijas čempionātā piecās spēlēs izceļoties ar diviem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

"Latvijas hokeja čempionāta līmenis aug gadu no gada, tāpēc esmu priecīgs pilnu sezonu aizvadīt mājās augstā sportiskā līmenī, turklāt spēlējot atkal kopā ar brāli. Pēdējo reizi par Latvijas čempionu kļuvu šķiet pirms desmit gadiem," klubs citē Rēdliha teikto.

Sezonu pieredzējušais aizsargs turpināja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Pekinas Kuņluņ Red Star, taču ātri guva savainojumu, kura dēļ izlaida vairākus mēnešus. Kopumā Rēdlihs Ķīnas komandā 12 mačos izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Rēdlihs pirms tam KHL bija spēlējis tikai Rīgas Dinamo rindās. Kopumā šajā turnīrā viņa kontā 460 spēles, 37 vārti un 100 rezultatīvas piespēles, kā arī negatīvs lietderības koeficients -14.

Rēdlihs Latvijas izlases sastāvā piedalījies deviņos pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēs Turīnā, Vankūverā un Sočos.

Rēdlihs ir spēlējis arī Latvijas U-18 izlasē, bet 2002.gadā viņu Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā izraudzījās Ņūdžersijas Devils komanda ar 154.numuru. Latvijas hokejists četras sezonās cīnījās par vietu NHL, pārstāvot Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubu Olbanī River Rats, tomēr NHL nevienu spēli tā arī neaizvadīja.

Top komentāri

oskars
o
kads vins sudu uzbrukoss aizsargs , uz ka uzbrukoss ? Ozolins , tas gan bija uzbrukoss aizsargs .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi