Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Latvijas Hokeja federācija vienojas par sadarbību ar AS Olainfarm

Latvijas Hokeja federācija (LHF) vienojusies par sadarbību ar Baltijā vadošo farmācijas uzņēmumu AS Olainfarm. Uzņēmums šogad atbalstīs Latvijas U-20 junioru izlases Pasaules čempionāta elites divīzijā Gēteborgā, Zviedrijā, kā arī nākamgad Latvijas sieviešu hokeja izlasi un tās startu Pasaules čempionātā sievietēm, kas pavasarī norisināsies tepat Rīgā, Latvijā.

“Ar bērnu un jauniešu sportu sākas ikviena pasaules līmeņa sportista karjera. Tieši darbs, kas ieguldīts bērnos un jauniešus, ir svarīgākais, jo veido gan sportista prasmes, raksturu, fizisko sagatavotību un galu galā arī mīlestību pret šo sporta veidu. Bērnu un jauniešu komandas, lai arī nereti ar mazāku sabiedrības un atbalstītāju uzmanību, veido puišus un meitenes par nākotnes hokeja čempioniem un norūda viņus “lielajam hokejam” vai dzīvei. Paldies “Olainfarm”, ka savu sadarbību sākam ar U20, bet turpināsim arī ar sieviešu valstsvienības sagatavošanos un startu Pasaules čempionātā pavasarī. Iespējams, ka sadarbība tiks paplašināta arī attiecībā uz cita vecuma izlasēm,” norāda LHF ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs.

Latvijas jauniešu U20 izlase Junioru pasaules čempionātā A grupā sāks dalību jau decembra beigās. Turnīrs norisināsies Zviedrijā, Gēteborgā, no 26. decembra līdz 5.janvārim. Līdz čempionātam izlasei plānota gan treniņnometne Latvijā, gan arī vairākas pārbaudes spēles īsi pirms turnīra Zviedrijā. Latvijas jauniešu izlases spēles varēs vērot tiešraidē “TV6” un “GO3” platformā. Pirmā spēle paredzēta jau 26.decembrī ar Zviedrijas valstsvienību, bet nākamās 27.decembrī ar Kanādu, 29.decembrī ar Somiju un 30.decembrī ar Vāciju.

“Bērnu un jauniešu veselība un izglītība ir vienas no mūsu prioritātēm. Vai tā būtu jauno skolotāju stipendiju programma, stipendijas studentiem vai atbalsts Latvijas Bērnu atbalsta fondam, mūsu mērķis ir sniegt atbalstu bērniem un jauniešiem, lai viņi var sasniegt savus mērķus dzīvē, dzīvot pilnvērtīgu dzīvi un būt laimīgi tajā, ko dara. Kustībā ir prieks. Un, kā zināms, hokejs Latvijā spēj radīt svētkus un prieku visai valstij, tāpēc esam gandarīti sākt sadarbību ar Latvijas Hokeja federāciju tieši ar jauniešu un sieviešu izlasēm, palīdzot tapt vēl neskaitāmiem hokeja svētkiem Latvijā un pasaulē,” skaidro AS “Olainfarm” valdes priekšsēdētājs Juris Bundulis.

Sadarbība starp LHF un AS “Olainfarm” paredz, ka uzņēmums sniegs atbalstu ne vien junioru U20 valstsvienības startam Pasaules čempionātā Zviedrijā, bet būs arī galvenais atbalstītājs Latvijas sieviešu hokeja izlasei. Nākamā gada pavasarī no 31.marta līdz 6.aprīlim Rīgā, Latvijā, norisināsies Sieviešu pasaules čempionāta I Divīzijas B grupas spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi