Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Znaroks: Kopā ar Vītoliņu pārdzīvojam par Rīgas Dinamo

Sanktpēterburgas SKA un Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks preses konferencē atklājis, ka kopā ar savu palīgu Hariju Vītoliņu pārdzīvo par Rīgas Dinamo vājo šīs sezonas startu KHL. Tikmēr Dinamo galvenais treneris Normunds Sējējs ir neapmierināts ar vienības līderu sniegumu, ko apliecina viņu zemā rezultativitāte.

Jau ziņots, ka Rīgas Dinamo ceturtdien viesos ar 1:4 zaudēja KHL līdervienībai Sanktpēterburgas SKA, ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

"Centāmies, taču ar tik rupjām kļūdām tik spēcīgu pretinieku kā SKA uzvarēt ir grūti. Vēlējāmies "aizķerties" šajā spēlē. Kā liecina statistika, nopelnījām desmit soda minūtes, kamēr SKA nebija nevienas. Tiesnešiem tas labāk redzams," SKA klubs citē Sējēja teikto, kurš piebilda, ka šosezon rīdzinieku līderi spēlē mazrezultatīvi. "Starpsezonā aizvadījām 12 spēles, bet Miks Indrašis guva divus vārtus, bet šosezon viņš nav izcēlies ne reizi. Tāda ir mūsu rezultativitāte. Ja vārtus negūst līderis, ko lai saka par pārējiem?"

Tikmēr SKA galvenais treneris Znaroks izteicās, ka viņa vadītā komanda aizvadījusi neizteiksmīgu pirmo trešdaļu.

"Šajā spēlē gribējām izliet maz asiņu. Otrajā periodā pretiniekus nomētājām, taču vārtus neguvām. Mačam jābūt gataviem jau ar pirmo trešdaļu," uzskata Znaroks.

"Protams, kopā ar Hariju Vītoliņu pārdzīvojam par Rīgas Dinamo, taču jebkurā gadījumā šajā spēlē gribējām gūt uzvaru. Pārdzīvojam arī par Sējēju, savulaik esam spēlējuši vienā virknējumā. Viņam klājas ļoti smagi, gribētos kaut kā atbalstīt. Normunds vēlas izdarīt visu, bet ne viss sanāk. Tomēr šajā gadījumā tas nav atkarīgs no viņa," noteica Znaroks.

Rīgas Dinamo ceturtdien cieta otro zaudējumu pēc kārtas un 15.šosezon 19 aizvadītos mačos.

Rīgas Dinamo ar 11 punktiem 19 mačos ir pēdējā Rietumu konferencē un visā līgā, kur no pirmspēdējās pozīcijas atpaliek par četriem punktiem, savukārt no astotās pozīcijas konferencē Latvijas klubu šķir 17 punkti.

Tikmēr SKA ar 51 punktu 21 mačā ir visas līgas un Rietumu konferences kopvērtējuma līdere, bet par četriem punktiem mazāk ir Maskavas CSKA rēķinā, kas arī aizvadījuši vienu spēli vairāk.

Nākamo spēli rīdzinieki, noslēdzot trīs izbraukuma maču sēriju, sestdien aizvadīs pret Maskavas CSKA komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi