Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ātruma cilts: Mārtiņš Sesks gatavs uzvarēt arī Rally Liepāja

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko Ātruma cilts sēriju. Šoreiz raidījuma studijā viesojas Eiropas rallija čempions U27 junioru klasē Mārtiņš Sesks. Tāpat arī runa būs par divām sāpīgām autosporta tēmām – Biķernieku trases nākotni un ziedojumiem sportam, par ko studijā stāstīs Aigars Nitišs.

Lai arī Mārtiņš Sesks ir kļuvis par Eiropas rallija čempionu U27 klasē, viņam priekšā vēl svarīgs starts tepat, Liepājā, kur nākamajā nedēļas nogalē notiks Rally Liepāja. Iespējams, ka šī ir vēl svarīgāka sacīkste Mārtiņa stūrmanim Renāram Francim, jo arī viņam ir visas izredzes tikt pie čempiona titula. Ātruma cilts vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums izjautās Mārtiņu par paņēmieniem, kas jālieto, lai paņemtu uzvaru arī mājās ar Opeli - raķeti. Tāpat arī noskaidrosim, kā tas ir – braukt rūpnīcas komandā, par aizvadītās sezonas kļūdām un jaunā čempiona plānus nākamajai sezonai. 

Otrs Ātruma cilts studijas viesis Aigars Nitišs pievērsīsies ļoti aktuālajai un sāpīgajai ziedojumu tēmai. Ir skaidrs, ka nodokļu reformas rezultātā īpaši smagi cietīs neolimpiskie sporta veidi, to vidū arī autosports. Aigars ir aprēķinājis, ka šogad ziedojumu ir trīs reizes mazāk, un nākamais gads sportistiem un sporta federācijām nesolās būt vieglāks. 

Ko tas nozīmēs mūsu Eiropas čempioniem – Reinim Nitišam un Mārtiņam Seskam – un viņu reklāmdevējiem? Sliktākā scenārija gadījumā nākamgad daļu profesionāļu sportā vairs neredzēsim, un turklāt nežēlīgi saasināsies konkurence reklāmdevēju naudas piesaistē. Vai tas ir labi, to rādīs laiks, ir pārliecināts Aigars Nitišs. 

Tāpat raidījuma komanda apspriedīs Latvijas autosportam svarīgu brīdi – parakstu vākšanu un iniciatīvu privātīpašnieku zemes atsavināšanai zem Biķernieku kompleksās sporta bāzes ar mērķi saglabāt Biķernieku trasi kā mūsu autosporta bāzi. 

Ilmārs Līkums šoreiz arī turpina tēmu par sievietēm motoru sportā, jo tikko vēsturisku uzvaru un Pasaules čempiones titulu WorldSSP300 klasē ieguvusi Ana Karasko. Vai tā būs tendence motoru sportā? Ātruma cilts komanda ir pārliecināta, ka pasaule iet uz priekšu un nav iemesla sievietēm nevinnēt arī autosporta sacensībās.  

Ātruma cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi