Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Talantīgā tenisiste Vismane: Šosezon jāsasniedz WTA ranga labāko četrsimtnieku

Talantīga Latvijas tenisiste Daniela Vismane, kura nesen Melburnā sasniedza Australian Open junioru vienspēļu turnīra trešo kārtu, ceturtdien devās kortā Tallinā valsts izlases sastāvā Federāciju kausa duelī pret Poliju. Sarunā ar portālu Diena.lv viņa atzina, ka zaudētajā dubultspēlē ar partneri Diānu Marcinkēviču bija mazliet sanervozējušās.

Vismane duetā ar Diānu Marcinkēviču ceturtdien cieta sagrāvi ar rezultātu 1-6, 0-6 pret pieredzējušajām Polijas tenisistēm Magdu Lineti un Alicju Rosolsku, taču tobrīd Latvija jau bija nodrošinājusi uzvaru duelī, jo vienspēlēs pie panākumiem tika komandas līderes Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova.

Vai arī jums šķita, ka rezultāts dubultspēlē īsti neatbilda cīņas gaitai?

Jā, spēle bija ļoti līdzīga. Katrā geimā bija vairāk un mazāk. Dažas neveiksmīgas kļūdas iegāza, bet kopumā spēlējām līdzvērtīgi.

Kas pietrūka, lai iegūtu vairāk punktu?

Varbūt bijām mazliet sanervozējušās, bet pretī jau arī bija pieredzējušas augsta līmeņa spēlētājas. Ar ranga top piecdesmit spēlētājām man nav iespēja ikdienā sacensties. Paši redzējāt, kāda ir atšķirība.

Kāda ir atmosfēra komandā pēc Nastjas pievienošanās?

Tā kļuvusi vēl draudzīgāka, jo ļoti gaidījām viņas pievienošanos komandai. Tagad mums ir pati stiprākā komanda, kāda jebkad ir bijusi.

Ar Diānu iepriekš biji spēlējusi kopā?

Jā, bet tas sanāk tikai Federāciju kausā, kas ir tikai reizi gadā. Tas nav vienkārši, bet centāmies jau treniņos uzspēlēt kopā, lai sajustu viena otru.

Vai šosezon joprojām vairāk koncentrēsies junioru turnīriem?

Nē, junioros spēlēšu tikai Grand Slam turnīrus un A kategorijas turnīrus pirms tiem. Pārējā laikā spēlēšu tikai ITF turnīros ar pieaugušajiem. Šis man ir pēdējais gads pie junioriem.

Par trešās kārtas sasniegšanu junioru Grand Slam Austrālijā esi gandarīta?

Šajā līmenī trešo kārtu sasniedzu pirmo reizi karjerā, tāpēc esmu apmierināta. Protams, varēja arī labāk, vienmēr gribās vairāk, bet esmu priecīga arī par to.

Kāds tev šosezon ir mērķis, ko vēlies sasniegt?

Jācenšas sasniegt pasaules ranga labāko četrsimtnieku un būt labāko piecpadsmitniekā vai pat desmitniekā starp juniorēm.

Tik īsā turnīrā kā Federāciju kauss ir iespējams kaut ko iemācīties no komandas līderēm?

Jā, protams. Es aizvadīju dažus ļoti labus treniņus ar Anastasiju. Tā bija lieliska pieredze, spēlēt ar top divdesmit spēlētāju. Viņa spēlē ļoti augstā līmenī un man arī ļoti patīk kā personība.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi