Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Arī otrajā mēģinājumā Kankunā godalgām nepietuvojas

Būtisku lēcienu provizoriskajā olimpiskajā rangā pirmajos divos no trim Meksikā paredzētajiem Pasaules tūres posmiem neizdevās veikt Latvijas pludmales volejbolistiem Jānim Šmēdiņam un Aleksandram Samoilovam. Salīdzinājumā ar pirmo Kankunas turnīru otro viņi gan iesāka veiksmīgāk, tomēr izstājās no tā kārtu agrāk – astotdaļfinālā. Pirmajā šīs sezonas kopīgajā turnīrā divus zaudējumus grupu turnīrā piedzīvoja Latvijas vadošais dāmu pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka.

Pirms nedēļas Samoilovs un Šmēdiņš pirmajā posmā parotaļājās ar uguni priekšsacīkstēs, kur nācās piedalīties izšķirošajā spēlē par izkļūšanu no grupas. Otro turnīru izdevās iesākt ar divām uzvarām, turklāt pieveikti tika arī tiešie konkurenti cīņā par vietu olimpiskā ranga labāko astoņpadsmitniekā – 21:19, 21:17 pret vāciešiem Nilsu Ēlersu un Larsu Flīgenu. Otrajā spēlē 23:21, 21:15 uzvara pār Stefanu Bormansu un Joriku de Grotu no Nīderlandes ļāva izslēgšanas turnīru iesākt uzreiz astotdaļfinālā, kur otro reizi pēc kārtas pretī stājās vadošais Itālijas duets Paolo Nikolai un Daniēle Lupo. Atšķirībā no iepriekšējās cīņas šoreiz pārāki izrādījās konkurenti – 15:21, 20:22.

400 nopelnītie ranga punkti Latvijas komandai ļaus palikt olimpiskā ranga labāko 18 skaitā, tomēr nerada drošības sajūtu pirms turpmākajām Pasaules tūres sacensībām, kurās agrus klupienus pieļaut nevajadzētu.

Dāmu turnīrā pirmo reizi šīs sezonas Pasaules tūrē laukumā devās Tīna Graudiņa, tomēr viņai kopā ar Anastasiju Kravčenoku divās spraigās cīņās neizdevās tikt pie uzvaras pret vācietēm Cinju Tilmani un Šantalu Laburēru (25:27, 18:21) un šveicietēm Esmē Bebneri un Zoi VeržēDeprē (21:19, 19:21, 17:19). Tīnai pēc turnīra bija jāatgriežas universitātē ASV, tāpēc Latvija nebūs pārstāvēta dāmu konkurencē trešajā Kankunas turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi